hiv door bloed op tankpistool bezinestation

  • #1

    John,sorry voor de overlast, maar is jouw antwoord van 13 maart 2024 om 17u54 dat zegt " zo kun je toch onmogelijk HIV krijgen" voor mij bedoeld ? ( ik ben die 'anoniem' met die vraag over risico bloed op tankpistool benzinestation )) of is dat voor die andere anoniem ( iets met risico in februari en testen in maart of zoiets ) want die zit ook in mijn topic?Ik kan er niet goed meer aan uit. Nogmaals sorry voor de verwarring en dank aan een geduldig mens.

    Reageer
    #2

    Dat antwoord was nu toch onderhand wel duidelijk?

    Reageer
    #3

    Je start nu een nieuw topic met een antwoord voor een ander topic. dat is niet zo handig.
    En het was toch een direct antwoord op je oorspronkelijke vraag. De vraag va de andere anoniem kwam later dus NA mijn antwoord

    Reageer
    #4

    Beste meneer of mevrouw anoniem , ik stel bovenstaande vraag niet voor mijn plezier hoor,maar het komt door de verwarring die ontstaan is door die andere anoniem die jij nr 2 noemt Dat is niet jouw schuld maar ook niet de mijne .Mijn simpele vraag was of het antwoord van John voor mij bedoeld was en ik krijg een antwoord met een vraagteken. Een simpel ja of nee is voor mij voldoende dank u.

    Reageer
    #5

    John (moderator)
    13 maart 2024 om 17:54
    moderator
    #3
    Zo kun je toch onmogelijk HIV krijgen

    Dit schreef John als allereerste reactie op jou vraag, voordat er meerdere anoniemen reageerden.
    Over nummer 2 begon ik, de enige niet anonieme reactie😉

    Reageer
    #6

    Belangrijker is de vraag: ga je ook wat doen met je irreële angsten?

    Reageer
    #7

    Bedankt John en Suus voor de verduidelijking en veel respect voor hetgeen jullie doen.Interpretatie is niet voor iedereen hetzelfde, en als ik dan ook nog een begin te verdwalen tussen de ene topic en de andere.. sorry daarvoor, en nog eens bedankt.

    Reageer
    #8

    Met het werken aan mijn angsten ben ik al een tijdje bezig ( behandeling ) maar het is niet zo gemakkelijk, en het gaat niet zo vlug als ik gedacht had. Ik doe mijn best maar ' gedachten ' zijn rare en taaie beestjes.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat is zeker niet eenvoudig, maar jij helpt jezelf bepaald niet door op het internet allerlei irreële scenario's te blijven bespreken. Sterker nog, door dat te doen doorbreek je de behandeling van je angststoornis enorm. Vergelijk het met iemand die wil stoppen met roken, al enkele dagen niet gerookt heeft, en dan toch nog één sigaret gaat roken. Die is dan weer terug bij af. Zo werkt het bij een angststoornis ook.

    Reageer
Reageer op: hiv door bloed op tankpistool bezinestation


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief