Hiv testen niet 100%

 • #1

  Hier zegt een specialist dat hiv testen niet zeker is na drie maanden en dat het zelfs bij een kleine groep mensen jaren kan duren voordat het zichtbaar is met een test. Hoe kan het dat u zegt dat het na 6 weken zeker is of je wel of geen hiv hebt. En heel veel andere sites zeggen dat het na 6 maanden pas duidelijk is.

  Reageer
  #2

  Waarom is de foto verwijderd van die site die ik gevonden heb op het internet. Ik heb alle symptomen gehad van een acute hiv infectie maar ik testte negatief na 3 maanden.

  Reageer
  #3

  Totaal zinloos om dit soort vage berichtjes te plaatsen. Achter hiv tests zit een complete wereld aan wetenschap, en niet zo maar het eerste het beste citaatje op een internetsite van wie weet waarvandaan.

  Reageer
  #4

  Afkomstig van een of andere Vietnamese website. Ik hecht geen waarde aan dat soort ongecontroleerde websites. Ik hecht ook geen waarde aan jouw opmerkingen, ze zorgen ten onrechte voor onrust onder mensen die het lezen.

  Reageer
  #5

  De foto is verwijderd omdat het een link naar een commerciële website is. Dat is niet toegestaan.

  Als je symptomen van HIV zou hebben, en je dan laat testen bij 6 weken, zul je een positieve test hebben.  Had je een negatieve test? dan heb je dus geen HIV en worden de klachten door iets anders veroorzaakt.

  Voor het overige ga ik dus niet in op informatie die ergens van internet is geplukt van een commercieel bedrijf. Die hebben er toch alle baar bij om vooral te blijven testen want daar leven ze van.

  Reageer
Reageer op: Hiv testen niet 100%
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief