Risico hiv

 • #1

  Beste,

  ik heb afgelopen maanden verschillende contacten gehad met transgenders en altijd met condoom maar ene keer was condoom gescheurd en heb ik heel snel eruit gehaald was ongeveer 5 a 10 seconden waar ik me veel zorgen om maak 🙁 en meeste dates kwam er drank en coke van toepassing en dus gedeelde snuifbriefjes..al na deze gebeuren heb ik aantal symptomen waar ik me enorm zorgen om hiv maak :(( vermoeideheid, spierpijn, hoofdpijn, af en toe diarree en misselijk, jeuk over heel mijn lichaam met uitslag rode bultjes midden mijn borst en achterhoofd,, heb ook onder mijn linkerkaak een dik gezwollen klier (denk ik) je voelt het als je er over wrijft (heb 2 kies behandeling moet nog ontzenuwt worden) en een branderige tong met streepjes op mijn tong heb geen koorts altijd 36.7 onder de oksel

  ik heb afgelopen week een bloedonderzoek laten doen bij mijn huisarts, maar Hiv was niet getest, wel had ik tekort aan ijzer en vitamine D en mijn leverwaarden was ook hoog dat heb ik af en toe als ik veel drink. dus kreeg vitamine d en ijzer suplementen voorgeschreven.. hoe groot is de kans dat ik hiv heb door gescheurde condoom en of gewisselde snuifbriefjes? en kan al deze symptomen gelinkt worden aan vitamine d en ijzer tekort?

  Reageer
  #2

  Beste Sam

  Ik raad je aan om een hiv-test te doen en ook om je te testen op soa's. Op deze manier ben je gerustgesteld én 100% zeker. Op vlak van jouw huidige symptomen is dit hoe dan ook heel moeilijk om conclusies te trekken. De testen doen is de enige zekerheid die je hebt. Ik raad het je aan om daar zeker werk van te maken! Andere bloedonderzoeken hebben hier weinig nut in. Je moet specifiek vragen om een hiv-test, alsook wat de soa's betreft.

  Reageer
  #3

  Beste,
  In ben gisteren naar een dame gegaan.
  Ze heeft me 2 likjes op mijn eikel gegeven. Is risico op hiv 0%?
  Ook heb ik haar kort gevingerd en misschien heeft mijn vinger daarna kort mijn eikel aangeraakt (vaginaal vocht op eikel).
  Is ook hier risico hiv 0%?
  Of in beide gevallen toch een kleine kans op hiv?

  Reageer
  #4

  Nee dat is geen risico voor hiv. Beide niet.

  Reageer
  #5

  In beide gevallen 0%?
  Ben je ook een professional Anoniem?
  Bedankt!

  Reageer
  #6

  Je stelt een vraag, ik geef een duidelijk antwoord.

  Waarom stel je je vraag dan nog een keer? Wat verwacht je dan?

   

  Reageer
  #7

  Excuses, was niet zo bedoeld.

  Reageer
  #8

  @ Anoniem

  Hier is niemand een professional in de zorg tenzij dat door Dokter.nl is gecheckt en akkoord bevonden. En dat is bij jou niet het geval. Dus mag je jezelf niet professional noemen.

  De opmerking daarover is dan ook verwijderd.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  @ Sii

  Je hoeft je niet te verontschuldigen. Het antwoord van anoniem is nogal bot.

  Reageer
  #10

  Het antwoord van @anoniem klopt overigens wel. Helemaal geen risico voor HIV

  Reageer
  #11

  Er werd ook niet gevraagd of ik een professional in de zorg ben. Ik ben wel een professional, zij het in een ander vakgebied.

  Reageer
  #12

  Je opmerking in deze tekst laat vermoeden dat je zorgprofessional bent. En dat was ook je pretentie n.a.v. de vraag. Dit gaat hier dus niet!
  Waarschuwing: Niet meer doen

  Reageer
  #13

  Bedankt Heren!
  Is hiv door een likje op je penis, door afgetrokken te worden en door vaginaal vocht van de dame door haar eerst te vingeren en even mijn eikel (ik ben besneden) aangeraakt te hebben dan totaal onmogelijk? 0%?

  Ik heb sindsdien (2 dagen geleden) spierpijn, maar deze symptomen zijn ook te vroeg waarschijnlijk?

  Reageer
  #14

  Sorry dat ik deze bevestiging vraag. Wil gwn 100% zeker zijn dat ik zo geen hiv kan oplopen.

  Reageer
  #15

  Dat antwoord is dus al gegeven. De vraag opnieuw stellen maakt niet dat er een ander antwoord komt.

  Reageer
Reageer op: Risico hiv
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief