Hiv risico

 • #1

  Beste,

  Eind december iemand die me anaal heeft gevingerd,gespuugd op mijn anus en verder gevingerd. 3 weken terug iemand anaal geneukt met condoom. Gisteren heeft iemand me gerimd. Dat waren 3 verschillende mannen die ik niet kende en van 1 iemand hiv test gezien die trouwens negatief was. Andere 2 zeggen geen hiv te hebben.
  Tussendoor met 2 andere mannen,die ik wel ken,handjob gehad en iemand die me met condoom heeft geneukt en daarbij prep gebruikt.

  Ik heb nu angst dat ik hiv heb opgelopen. Telkens wel naar hiv status gevraagd.

  Groeten

  Reageer
  #2

  Dat moet je je laten testen. Maar een echt risico heb je niet gelopen met de dingen zoals je ze beschrijft.

  "van 1 iemand hiv test gezien die trouwens negatief was" dat zegt natuurlijk helemaal niks. Ik kan me vandaag laten testen en een negatieve test hebben en morgen HIV oplopen...

  Reageer
  #3

  Hi John,

  Is je advies me laten testen omdat ik angst heb of dat er risico was?

  Groetjes

  Reageer
  #4

  Ik denk dat ik toch voorzichtig ben geweest althans. Geen gescheurde  condooms ofzo

  Reageer
  #5

  Voor HIV hoef je je niet te laten testen. Er was wel een klein risico op andere soa's door het spugen en rimmen

  Reageer
  #6

  John,

  Ik voel wel precies een knobbeltje in mijn keel. Precies lymfeknoop die gezwollen is en beetje moe. Ik pieker me bij momenten suf. Ik heb altijd angst en schrik achteraf of ik misschien iets heb opgelopen. Van alle mannen ben ik wel telkens uitgenodigd geweest bij hen thuis en zelfs telefoonnummer gekregen. Allemaal heel open naar hiv status toe en mocht zeker ernaar vragen. Iemand die niet eerlijk, zal ook niemand bij hem thuis uitnodigen denk ik dan.

  Er is maar 1 man klaar gekomen en hem ken ik. Nadien heeft hij zich dan gewassen. Ik ben ook niet in contact gekomen met zijn sperma denk ik.

  Waarom niet laten testen op hiv volgens jou?

  Reageer
  #8

  Nou geef je dus een iets andere draai aan het verhaal... Je noemde eerder niet dat er een man was klaargekomen. Is dan dus de vraag hoe en waar klaargekomen?

  Dat je bij de mannen thuis bent uitgenodigd en de telefoonnummers hebt is fijn, en ik zeg ook niet dat die mannen te kwader trouw zijn geweest, maar ze kunnen soa's hebben zonder dat zelf te weten. Het hoeft dus zeker geen boze opzet van de mannen te zijn.

  "Iemand die niet eerlijk, zal ook niemand bij hem thuis uitnodigen denk ik dan." dat zou je zo denken vanuit eigen perspectief maar helaas is dat geen wetmatigheid.

  Niet testen op HIV omdat je geen risico hebt gelopen zoals je het in je eerste bericht schrijft. Je moet me alleen even vertellen hoe dat met de klaarkomen was

  Reageer
  #9

  Hij is niet in condoom klaargekomen in mij, ook niet op mij. Hij is klaargekomen toen ik ernaar keek vanop afstand. Dan heeft hij zich gewassen. Dan ben ik op zijn buik klaargekomen. Geen sperma in mond of anus gehad.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #10

  Daar kun je dan ook niks van krijgen. Geen HIV risico dus

  Reageer
  #11

  Dankjewel voor de adviezen. Wat is het beste advies, afgezien van pure onthouding natuurlijk, om wel veilig te vrijen?Ik gebruik altijd condoom. Maar meeste mensen doen wel iets oraal ofzo tijdens vrijen. Laten rimmen of me laten pijpen vind ik leuk. Maar dan heb ik schrik dat er microgaatjes in condoom zitten en dergelijke...

  Kan toch niet eerst check-up vragen vooraf?

   

  Groetjes en ben al iets minder stressy

   

  Reageer
  #12

  Neuken en pijpen met condoom. Dit is een must bij wisselende contacten. Microgaatjes in een condoom zijn er niet. En voor rimmen misschien een zgn beflapje gebruiken.
  Bij MSM zijn er nou eenmaal iets meer risico's. Dat komt vooral door de wisselende contacten. Kijk maar eens bij jezelf hoeveel wisselende contacten je hebt.

  Reageer
Reageer op: Hiv risico
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief