Bloedend tandvlees tijdens vrijpartij

  • #1

    Hoi! Ik heb een trio gehad met een stel (2 jongens). Ik heb gezoend en gerimd. Niet gepijpt! Ik kreeg gedurende de bezigheid last van bloedend tandvlees. Wat bloedde want de boxer van een van de jongens waar ik op likte was duidelijk bloed te zien. Gelukkig heb ik geen piemel in me mond gehad. Wel gezoend en ik heb ook gezoend met de jongen die daarvoor de ander wel gepijpt heeft met mogelijk voorvocht in zijn mond. Is er iets te zeggen over het risico? Is PEP nu noodzakelijk?

    Reageer
    #2

    Rimmen doe je niet op een onderbroek....En HIOV zul je zo ook niet krijgen

    Reageer
    #3

    Nee op zijn onderbroek likken was seperaat van het rimmen. Dus beide gedaan. Dus wel ook zonder onderbroek direct de anus gelikt.

    Reageer
    #4

    Er is een klein risico op HIV, maar een groter risico's op andere soa's

    Reageer
    #5

    PEP wordt hiervoor niet voorgeschreven. Die krijg je alleen bij een hoogrisico contact.

    Reageer
    #6

    Het blijkt dat het een wond aan de binnenkant van de lip is. Ik heb het nu gezien en nu opgedroogd bloed te zien. Maak me vooral zorgen om het voorvocht dat via pijpen van persoon 1 in de mond bij persoon 2 naar mij doorgaat (persoon 3) en het voorvocht in contact is gekomen met de verse wond.

    Reageer
    #7

    Zo krijg je geen HIV

    Reageer
Reageer op: Bloedend tandvlees tijdens vrijpartij


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief