Angst

 • #1

  Hallo, ben bij een raamprostitutee geweest heb geen sex gehad om mij op te winden heeft ze beetje met haar vagina gespeeld en ik mij op afstand beetje afgetrokken hierna heeft ze bij mij een condoom omgedaan en gepijpt ben nu enorm angstig dat bij het condoom omdoen zij de condoom van binnen om mijn eikel met haar vingers en vaginaal vocht contact heeft gehad dat ik zo hiv heb opgelopen heb een aantal dingen lichamelijk daarna opgemerkt wat me erg zorgen maakt is het nodig om mij druk te maken ?

  Reageer
  #2

  Me leven staat op de kop dom dom heb ook een vrouw en kinderen thuis voel me enorm schuldig

  Reageer
  #3

  Maak je geen zorgen zo krijg geen hiv je moet wel direct je geslachtsdeel naar binnen brengen dan maak je een kleine kans voor hiv

  Reageer
  #4

  Bedankt voor u reactie is de kans echt nul durf niet eens bij me gezin te zijn ben normaal geen type die dit soort dingen doet .

  Reageer
  #5

  Dat laatste (schuldgevoel) is iets om over na te denken. Risico op hiv is er echter niet.

  Reageer
  #6

  0 kans voor hiv je kan voor de zekerheid over 14 dagen na de sex een chlamydia test doen maar de kans is heel groot dat het negatieve is

  Reageer
  #7

  John hoe denk jij hierover ?

  Reageer
  #8

  Ik denk dat er vooral theoretisch een risico op chlamydia of gonorroe is geweest. Wat jij beschrijft, dan moet je toch al echt heel onhandig doen wil je de binnenzijde ven een condoom, precies daar waar het condoom de uitgang van je urineleider raakt, eerst met je handen raken.

  Alles is mogelijk, maar je kan jezelf ook gek maken, voornamelijk veroorzaakt door wat er is gebeurd, i.p.v. de reële kans op een soa. Ik zie dat echt niet zomaar gebeuren.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Bedankt voor het tijd nemen voor een reactie en de kans op hiv volgens u is dat mogelijk wat u uit mijn verhaal haalt ?

  Reageer
  #10

  Je kan mijn reactie toch lezen? Komt daar het woord hiv in voor?

  En wat is er onduidelijk aan mijn eerdere reactie van deze ochtend?

  Reageer
  #11

  Maak jezelf niet gek. Punt.

  Reageer
  #12

  Je hebt gelijk ik dram een beetje door alleen de gedachte om mijn vrouw ook misschien te kunnen besmetten met hiv is moeilijk maar uit u antwoorden hoef ik me daar niet druk om te maken .

  Reageer
  #13

  Goed dat je zelf inzien waar de gedachten vandaan komen. Hiv kan je zo niet krijgen. Daar moet echt wel iets anders voor gebeuren. Gonorroe en/of chlamydia zou in een theoretisch geval wel kunnen, maar niet wat jij beschrijft. Hoe stel je je dat voor? Dat de dame haar vingers aan de binnenzijde van een condoom afveegt en het ding dan bij jou rond je penis doet? Sorry, maar dat zie ik als risico nihil.
  Leer ervan, laat het achter je, en maak je niet gek.

  Reageer
  #14

  Laatste opmerking. Stel dat je twijfels of angst blijft hebben, bel dan eens met de Aids Soa Infolijn. Je kan dan je verhaal doen, een deskundige persoon luistert en zal heel gericht antwoord geven op je vragen. Die antwoorden zullen op zich niet anders zijn dan wat hier staat op het forum, maar soms is zo'n gesprek fijn.

  Reageer
  #15

  Ik heb er niets aan toe te voegen!

  Reageer
Reageer op: Angst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief