Vraag over kans HIV infectie

 • #1

  Beste allemaal,

  Gisteravond heb ik een vreemde man gepijpt en hij mij. We hebben verder geen andere seksuele handelingen gedaan op een beetje aftrekken na. Hij is daarna op mijn penis klaargekomen en heeft daarna nog even aan m'n penis gevoeld dus het sperma is een beetje verspreid. Ik voelde me meteen slecht erbij dus ben naar huis gegaan en meteen mijn penis afgespoeld met water een beetje zeep. Ik voel me er toch niet helemaal lekker onder merk ik. Is er een grote kans op een HIV infectie? Ik weet verder niet of die persoon iets heeft. Heel dom... ik weet het.

  Reageer
  #2

  Zo kun je geen HIV krijgen

  Reageer
  #3

  Hoi John,
  Bedankt voor je antwoord. Een opluchting wel. Ik dacht dat het een kans zou hebben omdat zijn sperma ook op mijn eikel is gekomen en dus in contact is geweest met misschien wel slijmvliezen. Toch een fijne gedachte dat het dus niet kan.

  Reageer
  #4

  Even voor mijn eigen gerust stelling: een PEP kuur is dus niet nodig? Aangezien ik heb gelezen dat dit binnen de 72u moet. Anders neem ik morgen nog contact op met de SOA infolijn van de GGD.

   

  Bedankt voor je/jullie hulp!

  Reageer
  #5

  Je kunt natuurlijk met de GGD bellen, maar ik denk niet dat je in aanmerking komt voor een PEP kuur.

  Orale seks kan een probleem zijn als er sprake is van deepthroat pijpen en sperma slikken.

  Bel morgen gewoon en vraag het na voor je eigen gemoedsrust

  Reageer
  #6

  Bedankt, zal ik doen!

  Het ging mij er vooral om dat er sperma op mijn eikel zat

  Reageer
  #7

  Hier krijg je echt geen PEP voor.

   

  Reageer
  #8

  Bedankt voor de reacties. Heb inmiddels contact gehad en door een erg vriendelijke verpleegkundige gepraat die mij onwijs gerust heeft gesteld. Ze zei inderdaad ook dat de kans bijna verwaarloosbaar is. Ook zei ze dat ik hier inderdaad geen PEP voor krijg. Zelfs niet als je zonder condoom top bent. Dat verbaaste me echt.

  Bedankt voor de hulp

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Vraag over kans HIV infectie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief