Acute HIV infectie

  • #1

    Goedenavond,

    Ik heb al wat rondgekeken, maar ik ga het toch maar vragen. 8 dagen geleden heb ik seks gehad met een transseksuele prostitué. Oraal zonder condoom, anaal met. Sinds vrijdagavond heb ik best wel wat keelpijn gekregen en nacht zweten. Nachtzweten word ik zeiknat wakker waarbij matras en dekbed ook helemaal nat zijn. Ik heb mijn temperatuur gemeten, temperatuur was echter maar rond de 37.2. Keelpijn was ik zondagochtend alweer vanaf, maar nachtzweten is wel gebleven. Ik ga sowieso een testen laten doen over 2,5-3 weken. Ik ben ondertussen best wel aan het stressen dat ik het heb en ben eigenlijk constant symptomen aan het opzoeken. Komt dit beeld overheen met acute hiv infectie of kan het iets anders zijn? Het rare vind ik het nachtzweten want dat heb ik nooit eerder gehad.

    Alvast heel erg bedankt!

    Reageer
    #2

    Ik wil er nog even bij vermelden dat ik dinsdag woensdag en donderdag aardig wat meer gedronken en gerookt heb dan ik normaal doe en in flink koud weer heb buiten gelopen zonder jas. Tevens heb ben ik een week gespot met Finasteride, een middel tegen haarverlies wat op hormoon basis werkt.

    Reageer
    #3

    De kans op HIV bij orale seks is nagenoeg nihil. Laat je voor de zekerheid ook maar eens even testen op Corona. Betrouwbaar testen op HIV kan vanaf 6 weken

    Reageer
    #4

    Hoi John,
    Dank voor je snelle antwoord. Goed om te horen. Ik zal mij toch laten testen voor de zekerheid, maar zal me er niet te druk om maken. Corona zal ik ook maar even laten testen. Ben wel gevaccineerd, maar kan altijd nog met corona.

    Reageer
Reageer op: Acute HIV infectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief