heb ik een hiv opgelopen?

 • #1

  Ik ben een vrouw. Ik heb na 7 weken en 3 dagen onveilige sex te hebben gehad, sex zonder gebruik van een condoom met een man die ik helaas niet goed kende, een mirates hiv test gedaan. Deze gaf als resultaat negtief. Uiteraard maak ik me nog steeds heel veel zorgen omdat het sowieso niet 12 weken geleden is en ik wel symptomen heb van chlamidya en gonorroe. Chlamidya en gonorroe maken de kans van de overdracht op HIV zeker 20 x zo groot. Zijn mijn zorgen ernstig groot of heb ik al een redelijke kans (negatieve Hiv test)dat ook na 12 weken de uitkomst van de HIV test negatief zal zijn.

  Reageer
  #2

  ik hoop voor je dat je niets hebt idd maar wel dom dat je het zonder hebt gedaan ook al blijft zonder meer lekker en spannend maar ook gevaarlijker
  nou afwachten maar hoop het beste voor je en niet meer zonder doen de volgende keer!!!!

  Reageer
  #3

  weet je hiv komt niet vaak voor, google maar eens: ik heb hiv dan zie je hoe weinig mensen het hebben wel moet je zorgen dat je niet meer voor onveilige seks gaat, ik heb hpv opgelopen en heb baarmoederhals kanker opgelopen en sinds paar dagen is alles eruit en moet ik flink herstellen, wat het waard voor 1 nacht? nee helemaal niet!!!!!

  Reageer
Reageer op: heb ik een hiv opgelopen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief