moet ik me weer laten testen?

  • #1

    Hallo,

    Tijdje geleden een gozer ontmoet, x aantal weekendjes bij hem gespendeerd (in een tijd bestek van 2 maanden), onveilig sex met hem gehad, na wat gepush van mij omgeving toch maar een hiv/soa test laten doen bij mantotman, niets aan de hand test uitslagen waren goed, nou vertelde hij gister dat hij HIV positief is maar wel pillen ervoor slikt.

     

    Toch vertrouw ik het niet helemaal gezien hij nogal makkelijk is als het gaat om algehele verzorging van zichzelf, hij zei wel dat als hij in het verleden een weekendje ging wappen hij niet die medicatie slikte...ten tweede wie kan mij de garantie geven dat hij zich aan de afspraken houdt en ook nog is 2x per jaar naar die controles gaat.

     

    GGD gebeld voor een test en het verhaal uitgelegd maar hun vinden het niet nodig want de kans is toch nihil dat ik het krijg...en toch vertrouw ik het niet helemaal. Ggd wilt me niet helpen dus ik heb geen idee of ik weer een test moet gaan aanvragen bij mantotman en/of toch maar de ggd moet gaan geloven.

    Reageer
    #2

    Dat is een lastige. Ik persoonlijk zou toch voor alle zekerheid een test laten doen

    Reageer
    #3

    ga het proberen, bedankt.

    Reageer
Reageer op: moet ik me weer laten testen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief