onveilige sex

  • #1

    Een aantal weken heb ik onveilig sex gehad met een andere jongen. Ik was ontvangende partij. Nu heb ik al een paar dagen last van een ambetant gevoel ter hoogte van de borsten. Voor de rest ben ik helemaal oke en doe spieren af en toe pijn. Had ik vroeger ook nog wel. Ik ben van plan om binnen paar weken te gaan testen op soas. Maar zou ik me zorgen moeten maken ? Ik pieker namelijk nogal veel erover.

    Alvast bedank

    Max

    Reageer
    #2

    Dat lijken nou niet bepaald soa klachten

    Reageer
    #3

    Ook niet van hiv ? Mvg max

    Reageer
    #4

    Ook niet

    Reageer
    #5

    Beste John,

    Ik heb 11 maanden geleden onveilige vaginale seks gehad. Heb me hierna op 3 en 6 maand na het contact laten testen omdat ik verschillende klachten ervaarden waarvan ik voor het contact nooit last van had.  Ik heb geen onbeschermde seks meer gehad. Maar toch heb ik steeds last van een pijnlijke tong met "kloven" en een wit beslag op de tong die ik kan wegschrapen maar die niet volledig weg gaat. Ook is het slijmvlies van mijn gehemelte uiterst geïrriteerd en rood, samen met dikke amandelen. De amandelen hebben rode puntjes.

    Nu ben ik al een paar keer naar de HA geweest maar deze verteld me steeds dat het wel zal wegtrekken. Ik twijfel eraan om terug een hiv test te laten uitvoeren omdat ik denk dat mijn lichaam bij de 6 maanden test nog geen of te weinig antistoffen zou hebben aangemaakt.

    Ik lees overal dat een HIV test 4-6 weken na contact betrouwbaar is en dat een test op 12 weken ( 90 dagen ) zelfs volledig uitsluitsel geeft. En aangezien ik me op 182 dagen na het contact nog eens extra heb laten testen, mag ik er dan vanuit gaan dat ik beter opzoek ga naar een andere oorzaak van mijn probleem of zou ik me terug laten testen ondanks ik steeds veilige gemeenschap heb gehad?

    Reageer
    #6

    Het is gegarandeerd een andere oorzaak dan HIV !! Het lijk op een schimmelinfectie. Gebruik enkele dagen waterstofperoxide 3% mondwater om te spoelen

    Reageer
    #7

    Maar een schimmelinfectie die maanden aanhoudt kan dat? Ik heb nu al meer als 5 maand last van deze klachten en met momenten betert het en dan verslechterd het weer maar gaat nooit weg.

    Reageer
    #8

    Dat zou zeker kunnen. Van HIV is het in ieder geval niet. Je hebt geen HIV

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: onveilige sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief