vraag john

 • #1

  ik lees dat jij altijd zegt dat je bij acute hiv een hoge koorts hebt, terwijl ik op internet 99% lees dat de hoogte vd koorts juist wel meevalt, als voorbeeld:

  The fever is usually the first of several other symptoms that may also occur. A person might have a low-grade fever of 100°F or a fever higher than 101.5°F.

  dat komt niet boven de 39, hoe kom jij aan de info dat het sws bove de 39 moet zijn vraag ik mij af :)?

  Reageer
  #2

  De koorts is gerelateerd aan de conversiegriep. Bij een conversiegriep heb je ca 1 week hoge koorts

  Reageer
  #3

  Ja weet ik alleen meerdere sites zeggen dat de koorts mild kan zijn, daarom was ik benieuwd waar jij die info vandaan hebt dat het sowieso hoog is

  Reageer
  #4

  Zoals ik al schreef: de hoge koorts is gerelateerd aan de conversiegriep. Dus een symptoom van de conversiegriep. De conversiegriep ontstaat bij een acute HIV infectie in de fase waarin je van hiv-negatief naar hiv-positief overgaat. De conversie.  Doorgaans heb je dan hoge koorts,met nachtzweten ( door de koorts). Bij volwassenen is er sowieso pas sprake  van koorts als de temperatuur boven de 38 graden is.

  In de meeste gevallen is er bij een acute infectie sprake van koorts van 39 graden of hoger voor enkele dagen.  Er zijn uitzonderingen waarbij de klachten milder verlopen

  Reageer
  #5

  Ik snap t,, nog een vraag, als je rond de 38,5 zit met nachtzweten en snotterig,, kun je er dan vanuit gaan dat dat geen conversiegriep is  ?

  Reageer
  #6

  Het snotterige hoort niet bij een conversiegriep

  Reageer
Reageer op: vraag john
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief