Hoe groot kans?

  • #1

    Hoe groot is de kans als je homo bent en top bent, de ander penetreert? Ging er ook niet heftig aan toe en was kortstondig. Zonder condoom gebeurd.

    Reageer
    #2

    Er is een kans, maar hoe groot kan niemand je zeggen

    Reageer
    #3

    Oké. Klinkt ook logisch eigenlijk ja. Echt stom dacht er na de daad pas aan. Ben misschien te naïef om anderen op hun woord te geloven dat ze niets hebben.

    En van één keer is de kans zeker net zo aanwezig als van meerdere keren? Want het was toch echt maar een aantal min en niet ruig gewoon normaal dus ook geen bloed van de ander erop terecht gekomen ofzo.

    Ben namelijk een beetje ongerust. Het is vandaag pas gebeurd dus wachten om eventueel te testen zal een lange weg te gaan zijn. Maar dacht dat als jij gepenetreerd wordt de kans nóg meer aanwezig is dus dat is gelukkig al niet het geval.

    Reageer
    #4

    Ben misschien te naïef om anderen op hun woord te geloven dat ze niets hebben."" Je moet dit anders zien. Ik kan me vandaag laten testen en clean zijn. Morgen seks hebben en besmet raken, als je me dus overmorgen vraagt of ik clean ben, dan zal ik waarschijnlijk ja zeggen..
    Laten we zeggen dat er een klein risico is. Meer kan ik over de kansen/risico's echter niet zeggen

    Reageer
    #5

    U heeft absoluut gelijk. Ik zal in de toekomst aan uw antwoord terugdenken. Of ik nu degene ben die gepenetreerd wordt, of degene ben die de ander penetreert. Condoom gebruiken is een kleine moeite maar bespaart je heel veel stress.

    Maargoed op basis van deze informatie zal ik me dan toch maar moeten laten testen geloof ik en op de blaren zitten. Maar dit kan volgens mij wel pas over 1 maand toch? En tot die tijd dan maar alles in de gaten houden.

    Meestal lees je dat je na 3 maanden pas met zekerheid kan uitstellen. En tot die tijd maar niet Googelen en me er doorheen zien te slaan.

    Reageer
    #6

    Ik zie ook iets van PEP behandeling staan. Of is het gelopen risico daar te weinig voor? Het is de waarheid wat ik heb gezegd. Het enige wat is gebeurd is dat hij mij kort oraal heeft bevredigd en ik hem kort heb gepenetreerd zonder condoom. Verder niets.

    Reageer
    #7

    Je kunt je 4 weken na het contact laten testen

    Reageer
    #8

    Een PEP kuur moet binnen 72 uur worden gestart. Maar ik denk dat het risico daar iets te laag voor was

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ja dat klopt waarschijnlijk wel. Had gehoord dat na 6 weken al 98% zekerheid zou zijn. Is 4 weken iets minder?

    Reageer
    #10

    Iets minder, maar het scheelt echt niet veel

    Reageer
    #11

    Oké dus stel ik zou in de week van 15 april een test doen bij de GGD (dan is het 4 weken geleden), en die zou negatief zijn, dan mag ik er een beetje vanuit gaan dat ik geluk heb gehad. .

    Terugkomen moet ik waarschijnlijk toch want ze houden bij de GGD een regel aan dat je na 3 maanden pas echt niet meer hoeft te testen. Maar dat is dan wel pas in juni.

    Heb een mail gestuurd naar Sense en in het antwoord van ze stond ook dat op basis van de gegevens die ik geef, de kans heel erg klein zal zijn. Daar had u dus gelijk in. Maar misschien zeggen ze dat ook alleen voor mijn gemoedstoestand. Maargoed ik vertrouw op de mensen die er verstand van hebben.

    Reageer
    #12

    Die zeggen niets alleen maar voor de gemoedstoestand!

    Reageer
    #13

    Hoi Tandor,

    Heb de GGD gebeld en die hebben me ingepland. Maar op de datum dat ik moet komen is het nog 4 dagen voordat het überhaupt 4 weken geleden is. Dat is toch veel te weinig? Zelfs om maar een beetje een betrouwbare uitslag te krijgen denk ik.

    Reageer
    #14

    Heb een nieuwe afspraak gemaakt en op die dag is het precies 4 weken geleden. Maar de vrouw aan de telefoon zei me dat die 96% zekerheid alleen bij sneltesten zijn en dat ze die niet gebruiken?? Snap het even niet haha.

    Reageer
    #15

    die 4 dagen zullen niet veel verschil maken

    Reageer
Reageer op: Hoe groot kans?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief