heel veel stress op kans hiv

 • #1

  Beste,

  2 weken geleden bij ik bij een prostitue geweest en hebben we daar seks gehad. zei vertelde me dat het oké was om zonder condoom te vrijen. ik had hier men twijfels bij en vroeg of het veilig was enzo... ze vertelde me dat ze nog recent getest was en dat er geen probleem was. we hebben toen het standje missionaris gehad en ben denk ik in minder dan 2 min klaargekomen. daarna heel veel spijt gehad. de dag daarna begon ik rode vlekjes te krijgen met jeuk die komen en gaan.

  nu heb ik sinds een paar dagen veel last van misselijkheid en heel veel hoofdpijn. ook ontzettend moe. en ook een geirriteerde keel. koorts heb ik nog niet gehad. zou dit te maken hebben met de symptomen van hiv besmetting? we zijn nu 14 dagen verder en ben nog niet naar dokter geweest. zou dit nu al kunnen getest worden? ik leef zeer onzeker nu en lijd hieronder. zelf met een kleine paniek aanval

  is er reden tot paniek?

   

  alvast bedankt!

  Reageer
  #2

  Dat lijken nou niet meteen HIV symptomen... testen kun je vanaf 4 weken.
  "zei vertelde me dat het oké was om zonder condoom te vrijen. ik had hier men twijfels bij en vroeg of het veilig was enzo… ze vertelde me dat ze nog recent getest was en dat er geen probleem was." Een prostitué die dat zegt, zegt dat dus tegen iedere klant... Je zou best wel een andere soa kunnen hebben opgelopen. Do kun je nu wel al laten testen.

  Reageer
Reageer op: heel veel stress op kans hiv
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief