Hiv test 4 weken

  • #1

    hello,

     

    ik heb een hiv test gedaan, omdat ik 2 weken na het onveilige msm contact alle symtomen kreeg die bij hiv hoorde..

     

    4 weken en 1 dag na het onveilige contact is de soa test afgenomen, hieruit bleek dat ik geen hiv had, hoe betrouwbaar is deze uitslag na 4 weken?

    Ik heb namelijk nog steeds opgezwollen lymfeklieren in mn lies...

     

    Gr

    Reageer
    #2

    Die test is voor 98,8 % betrouwbaar

    Reageer
    #3

    oow whaow zo veel!

    Goed om te horen! Ik snap alleen echt niet waarom mijn lymfeklieren overal nog gezwollen zijn, maar 1.2% kans doe ik het voor!!

     

    Dankjewel

    Reageer
    #4

    Opgezette lymfeklieren kunnen verschillende oorzaken hebben. Heb je ook een test voor andere soa's laten doen?

    Reageer
    #5

    Weet je heel zeker dat de lymfe overal opgezwollen zijn? Meestal vergist men zich hierin en door het voelen irriteren de lymfe juist. Alleen een arts kan 100% bevestigen of lymfe teveel opgezwollen zijn. Ps 98,8% is omdat er bij deze testen er een kans is op vals positief, na 4 weken is vals negatief eigenlijk niet mogelijk.

    Reageer
    #6

    goed om te horen,

     

    de lymfe in mijn lies zijn zowel rechts als links hard en voelbaar. Een aantal harde bonen aan allebei de kanten, de lymfe in mijn hals zijn niet zo hard, maar aanzienlijk opgezwollen.

     

    ik ben momenteel wel doxycycline aan het slikken, maar mijn lymfe waren daarvoor ook al hard en aanwezig, of kant dit verband met elkander hebben?

    Reageer
    #7

    En waar slik je de doxycycline voor?

    Reageer
    #8

    een huid infectie, maar kan dat middel in verband staan met mijn lymfe?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ja natuurlijk !!!  Het is een infectie en lymfeklieren zetten op als er een infectie is

    Reageer
    #10

    ook als die infectie in mijn hand zit? Kunnen dan ook mijn lies lymfe opzwellen ?

    Reageer
    #11

    hangt van de infectie af

    Reageer
    #12

    @kep : dus als je positief test na 6 weken kan het nog zijn dat het veranderd naar negatief? Maar als je negatief getes bent, kan het niet mer veranderen naar positief of wat bedoel je met vals positief?

    dag!

     

    Reageer
    #13

    ik heb me net laten testen, na 4 weken van onveilig seks, alles was negatief, maar ik heb antistoffen gemaakt tegen hepatitis B ofsoiets!! Aangezien ik ertegen gevaccinneert was! Heeft dit te maken met eventuele HiV infectie ofso!? Aub help ik ben depressief!

     

    Reageer
    #14

    Als je gevaccineerd bent tegen hep B is het logisch dat je daar antistoffen voor hebt. Dat is namelijk de bedoeling van de vaccinatie. Met HIV heeft dat helemaal niets te maken.

    Reageer
    #15

    De huisarts ging namelijk navragen of deze met de nieuwe testen werden gedaan, maar mijn vraag is: aangezien ik voor alles negatief getest werd (4 weken na risico) is het al voorgekomen dat iemand hepatitis antistoffen aangemaakt had? Met wat heeft dat te maken?! Huisarts zei me alles is negatief en uw lichaam had 3 injecties en had antistoffen gemaakt tegen HeP, aangezien ik hepatitis opgelopen had wat is de kans dan op hiv?! Heeft dat met mekaar temaken? Is dat normaal dat hepatitis voorkomt zonder enige hovAub ik voel me slecjt en depressief!! :,(

    Reageer
Reageer op: Hiv test 4 weken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief