Hiv na orale seks

  • #1

    Hey, ik zit al de hele tijd met deze vraag. Een jaar geleden heb ik jongen gepijpt en hij is klaargekomen in mijn mond. Ik heb zijn sperma ook doorgeslikt. Een tijdje daarna had ik zeer veel buikpijn maar dat is na een dag overgegaan. Ik stress nu heel erg dat ik besmet ben met hiv. Kan dit?!
    Groetjes

    Reageer
    #2

    Kunnen kan het wel, maar met de buikpijn heeft het niets te maken. De kans is erg klein.  Maar alleen met een HIV test kun je daar natuurlijk zekerheid over krijgen

    Reageer
    #3

    Okee bedankt voor de snelle reactie!

     

    Reageer
    #4

    hey ik heb ook even een vraag ik wil een hiv lues en hepatites b test laten doen 1week voordat er 12weken voorbij zijn zal deze net zo betrouwbaar zijn als in precies na 12 weken?

    Reageer
    #5

    Ja, die zijn betrouwbaar. Lues is sowieso zeer onwaarschijnlijk als je geen symptomen hebt

    Reageer
    #6

    Oke oke ik gebruik nu wel aldara creme voor genitale wratten , zou dat verder invloed kunnen hebben op een bloedtest voor hiv?

    Reageer
    #7

    Nee, dat heeft geen invloed

    Reageer
    #8

    Maar het stimuleert je immuum systeem toch ?  Als ik me niet vergis was er wel iets waardoor je pas na 6 maanden ofzo goed zou kunnen testen op hiv .. wat was dat dan ? En het is 100% dat dat bij aldara niet het geval is?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Aldara heeft geen invloed op een HIV test.

    De laatste nieuwe ( 4de generatie) HIV testen kunnen al vanaf 4 weken na de vermoedelijke infectie worden gebruikt en zijn dan ook al zeer betrouwbaar

    Reageer
    #10

    Heb de test gedaan vandaag , 1week voor de 12 weken na risico contact , maar heb vandaag ook sex gehad met een meid , heb 2 condooms gebruikt zelfs omdat ik een beetje open wonden heb op me penis door aldara , maar toen ik de condoom af deed na het sex kwam er best wel een kloddertje vaginale vocht op me penis die ik daarna meteen heb gewassen , is het mogelijk dat ik hierdoor hiv heb opgelopen als zij dat zou hebben? Omdat me huid op sommige plekken beetje kapot is door aldara?

    Reageer
    #11

    Heb de condooms gecheckt , als eerst deed ik 1 condoom om maar het voelde niet veilig dus heb ik na 5 min een andere condoom over de eerste gedaan maar die condoom die als eerst om me penis zat blijkt kapot te zijn gegaan tijdens het sex dus die vaginale vocht die daar opzat heeft sws contact gehad met me penis tijdens het sex...

    Reageer
    #12

    Zo raak je niet HIV besmet. 2 condooms over elkaar gebruiken is natuurlijk zinloos. Daardoor loop je dan juist extra risico dat ze stuk gaan.

    Je maakt je zelf druk om besmet te raken, maar het schijnt je niet veel te deren, dat jij anderen kunt besmetten met de genitale wratten...tijdens de behandeling is het beter om geen seks te hebben. Als er wratjes zijn en ook  wondjes door de behandeling, ben je besmettelijk. En zelfs een condoom beschermd dan vaak onvoldoende. Het virus is actief en kan dus ook in de omliggende huid zitten van de schaamstreek.

    Jij bent een groter risico voor die meid geweest dan die meid voor jou.

    Reageer
    #13

    Helemaal met Tandor eens. Om eerlijk te zijn ben je aan de ene kant bang om iets op te lopen maar je blijft wel andere in risico's brengen. Beetje onverantwoord ben je.

    Reageer
    #14

    Het is niet de eerste keer dat ik sex met haar had terwijl ik dat heb , ze weet dat allang en ze heeft er zelf geen wratten van gekregen . En zij heeft daarna nog gewoon sex gehad met verschillende mannen en ik nu na 3maanden eerste keer weer met iemand , en daarom maakte ik me dus druk ja .

    Reageer
    #15

    Het is niet de eerste keer dat ik sex met haar had terwijl ik dat heb , ze weet dat allang en ze heeft er zelf geen wratten van gekregen

    Je moet het niet als een aanval op jou zien, maar dit zijn nou de redenen waarom soa's niet uit te bannen zijn en het aantal soa's in Nederland ieder jaar weer toeneemt.

    Bij het HPV virus dat genitale wratten veroorzaakt, kan het maanden tot een jaar duren, voordat er daadwerkelijk wratten ontstaan. Theoretisch kan het virus kan echter wel al actief zijn in de huid. En zeker wanneer er sprake is van wratten zoals bij jou. Dan is het risico op besmetting het grootst. Het is dan dus mogelijk dat je haar toch al besmet hebt, en zij op haar beurt weer anderen voordat er bij haar wratten ontstaan.

    Gelukkig is het een vrij onschuldig virus, maar daarom niet minder ongemakkelijk.

    Reageer
Reageer op: Hiv na orale seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief