Moet ik me zo veel zorgen maken?

  • #1

    Ik heb vorig jaar nogal pech gehad toen ik ging reizen. Ik ben één keer verkracht in april door één iemand, en later in augustus nog een keer door twee mensen tegelijk. Ik heb dit proberen te verdringen maar nu krijg ik symptomen en maak ik me zorgen. Het is gebeurt in landen en door mensen uit landen waar weinig kans op HIV infectie is, maar je weet nooit met wie dat soort mensen nog meer seksueel contact hebben gehad.

    Ik heb nu gordelroos, koortslip en ben erg verkouden. En dat terwijl ik pas 19 ben. Ik weet niet waarom maar ik maak me opeens zo veel zorgen over HIV. Ik heb al een test besteld om naar een lab te sturen, maar die kan ik pas maandag sturen en krijg dan pas donderdag de uitslag. Ik maak me zo veel zorgen, vooral dat ik misschien mijn vriend iets heb doorgegeven.

    Hoe groot is nou echt de kans dat ik HIV heb? Moet ik er echt van wakker liggen door deze symptomen of valt het nog mee?

    Reageer
    #2

    Heel vervelend voor je, dat je dat is overkomen.

    Het is nooit helemaal uit te sluiten, maar de klachten die je nu hebt, hebben met HIV niets te maken.

    Reageer
Reageer op: Moet ik me zo veel zorgen maken?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief