Moet ik me zorgen maken??

  • #1

    Ik heb veel verhalen gelezen en dat heeft me soms geholpen en soms weer niet. Het is gewoon zwaar om te wachten op resultaten terwijl er alles door je hoofd gaat.

    Op een domme avond heb ik sex gehad met twee sex werkers (dames) op 1 avond. Beide dames overigens met condoom. Echter had ik op hetzelfde moment last van wat jeuk bij mijn schaamstreek en door het krabben heb ik wat wondjes gemaakt. Geen hevige bloed, maar kleine wondjes. Daarnaast kwam ik na een toilet bezoek erachter dat ik bij het afvegen van mijn kont, last had van aambeiden want het toiletpapier zat wat bloed.
    Bij de eerste dame ging er een condoom om en we hebben misschien 2-3 min sex gehad (ze ging op me zitten) maar daarna stopte ze en wilde ze meer geld. Dat wilde ik niet en toen heeft ze het condoom eraf gehaald en me gemasturbeert. Daarna ben ik weggegaan.
    Een half uur later ben ik bij een andere dame langs gegaan en daarmee heb ik het ook met een condoom mee gedaan en gewoon de daad afgemaakt.

    Nu ben ik bang dat ik HIV heb opgelopen door vagina vocht dat in mijn wondjes is gekomen? Na 3 dagen kreeg ik namelijk enorme last kreeg van diarree (die ik nog steeds heb) en mijn partner (waarmee ik 2 dagen later sex mee heb gehad) kreeg keelpijn en last van haar buik. Ik heb zelf verder geen koorts gehad maar na heel veel verhalen te hebben gelezen wil dat niet altijd wat zeggen. Wel word ik gek bij elk pukkeltje dat ik krijg of pijntje hier of daar, vermoeidheid dat ik sporadisch voel.

    Ik heb dus nu een PCR RNA test gedaan na 2 wk en een HIV antibody test na 6wk en beide negatief.

    Nu heb ik dit anoniem laten doen bij de Oostenrijkse GGD (www.aids.at) en zij vertelde me dat ik geen 12 wk test hoef te doen.

    Wat is jullie oordeel hierover? Maak ik me terecht nog zorgen of hoef ik me geen zorgen te maken maar zal voor de zekerheid toch nog na 12 wk een test moeten doen?

    Reageer
    #2

    Die hoef je inderdaad niet te doen. Zo kun je toch geen HIV oplopen hoor

    Reageer
    #3

    Ik dacht misschien door de vagina vocht die in mijn krabwondjes kan zijn gaan zitten of naar mijn aambeien?!

    Of wanneer ze de condoom heeft afgedaan en dat haar hand nog wat vagina vocht heeft zitten en bij het masturberen iets op mijn penis is gekomen.

    Misschien te ver gezocht vinden jullie?

    Reageer
    #4

    dat is idd wat ver gezocht

    Reageer
    #5

    Ik denk dat ik gek wordt gemaakt door al die verschillende Websites moet ander soort informatie.

    Reageer
    #6

    Ik denk het ook. Je kunt beter net googlen.

    Reageer
    #7

    Ik heb alleen van die steekjes en tintelingen rondom m’n testikels/liesstreek en ik denk telkens dat het opgezette klieren kunnen zijn. Ik lees telkens dat de 6 wk test 99,9% accuraat is en dat 3 maanden echt 100% helemaal uitsluit. Het is lastig om te denken dat er niets aan de hand is ?

    Reageer
    #8

    Ik zit nu in week 10 overigens, kan ik nog conversie griep krijgen of symptomen als ik HIV zou hebben?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Er is niks om je zorgen over te maken. Je denkt te veel! Voor een conversiegriep is het sowieso te laat.

    Reageer
    #10

    Denk je dat vanwege het “lage” risico of dat ik zowel de PCR na 2 wk en antistoffen test na 6 wk beide negatief getest heb?

    Reageer
    #11

    Beiden

    Reageer
    #12

    Dat geeft me een goed gevoel maar ik ga toch voor de zekerheid de 12 wk test doen. Als dat negatief is dan vertrouw ik er 100% op en kijk nooit meer op internet...

    Reageer
    #13

    Ik hoop dat deze test je gaat helpen, maar is niet nodig. Jij hebt geen kans op hiv gehad. Alleen diep in de vagina kan hiv actief zijn in vaginaalvocht. Zodra vaginaalvocht in aanraking komt met zuurstof, dus zelfs een redelijk gedeelte in de vagina is het onschadelijk.verder zijn oppervlakkige wondjes geen risico.

     

    Ps zelfs diep in de vagina heeft vaginaalvocht maar weinig hiv. De grootste kans voor een hetero is dat bloed of veel vaginaal vocht (alleen diep in de vaginaal) in de plasbuis komt.

    Reageer
    #14

    Dank je voor je reactie!

    Nou ging ze op me zitten en stek dat het condoom is gaan scheuren (niet dat ik iets gemerkt heb en hoe zou je dat kunnen merken?), dan zou het vagina vocht heel eenvoudig in mijn plasbuis kunnen komen. In het geval dat (hypothetisch gezien) dit zou zijn gebeurd, zou dan een vorm van herpes op mijn penis (rondom de plasbuis) te zien zijn?

    Ik heb overigens mijn test in Oostenrijk laten doen, hoe kan ik weten welke “generatie” test ze hebben gedaan?

    Reageer
    #15

    Ook in Oostenrijk gebruiken ze dezelfde testen als hier. Als een condoom scheurt, hangt die in flarden aan je penis

    Reageer
Reageer op: Moet ik me zorgen maken??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief