Hermes Genitalis na masturberen

  • #1

    Hallo,
    Gisteren kwam ik (man) erachter dat ik een bultje op mijn lip had. Daar ik een aantal jaren terug weleens een koortslip had gehad moest ik hier gelijk aan denken. Toen ik na mijn werk thuis kwam heb ik (zonder mijn handen te wassen) toch nog even gemasturbeerd (ik weet het, stom). Nou raak ik normaal gesproken de lip niet aan maar had dat een uur of 2 à 2,5 daarvoor wel een beetje gedaan met mijn nagel.
    Vandaag is de koortslip niet echt verder doorgezet en blijft het beperkt bij een klein bultje met wat huidschilfering erop.
    Nu ben ik echter als de dood dat ik binnenkort geconfronteerd wordt met een herpesinfectie op mijn penis. Is deze kans groot of maak ik me teveel zorgen?
    Graag uw antwoord want ik maak me helemaal gek.

    Reageer
    #2

    Ik denk niet dat je je daar zorgen over moet maken.
    Als er vocht uit het blaasje aan je vinger zou hebben gezeten en zou dan meteen in contact komen met je penis zou dat eventueel kunnen. Maar niet meer na 2-2,5 uur

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw snelle antwoord. Ik vind deze website echt een verrijking! Op het moment van aanraken was er volgens mij zelfs geeneens sprake nog van blaasjes.
    Tevens lees ik dat auto-inoculatie zeer zeldzaam is door de reeds aangemaakte antistoffen tegen het HSV-I virus. Ik denk dat ik maar stop met mij zorgen maken en in het vervolg maar beter oplet en direct mijn handen was na aanraking.

    Reageer
    #4

    Goed gedacht !! 😉

    Reageer
Reageer op: Hermes Genitalis na masturberen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief