Herpes of scheerirritatie?

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi , 2 dagen geleden ongeveer heb ik me geschoren bij mijn vagina, die dag zelf kreeg ik al wat last van een beetje prikkend gevoel op de plek waar ik geschoren had en de plek dat bij me broek ook schuurt. Vandaag had ik ook last van een erge rode huid en een prikkend gevoel op dr plek waar ik geschoren had. Ik zie verder geen blaasjes, en heb ook geen opgezette en pijnlijke liezen zoals bij hetpes en geen pijn bij het plassen of uets in die richting. Nu ga ik er wel vanyit dat het waarschijnlijk door het scheren komt, maar ik ben alsnog bang dag dit beginnende herpes is. Zou dit herpes kunnrn zijn?
  Ik heb nog een vraag, als het hetpes virus op een handdoek of kleding ofzo zat, leeft het hetpes virus dan 3 dagen later dan nogsteeds en zoh je dan nogsteeds besmet kunnen worden? want ik las op t internet dat het virus buiten het lichaam maar tot 4 uur kan blijven leven, geen flauw idee of dit klopt.

  Reageer
  #2

  Na 3 dagen op handdoek of kleding leeft het niet meer

  Reageer
  #3

  Top bedankt, en over mijn andere vraag, denkt u dat het herpes is of gewoon van het scheren?

  Reageer
  #4

  Moeilijk om dat zo te beoordelen. Scheren lijkt me een logische verklaring

  Reageer
  #5

  Ja dat dacht ik zelf ook, bij herpes zou je dan last krijgen van 1 rood plekje waar de blaasjes gaan komen en niet van een groot stuk rode huid aan de buitenkant van je genitalien

  Reageer
Reageer op: Herpes of scheerirritatie?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief