Weer een uitbraak ?

  • #1

    Hii iedereen ,
    Precies 1 maand geleden had ik mijn eerst HG uitbraak , ik kon 3 weken helemaal niks omdat het zo heftig was. Nou heb ik afgelopen weekend wat gedronken en ook drugs gebruikt . Ik weet dat dit triggers kunnen zijn maar heb de dag erna goed vitamines ingenomen maar dat doe ik nu sinds dat ik weet dat ik HG heb elke dag wel, en heb ik veel fruit etc proberen te eten. Ik ben ook met iemand toen naar bed geweest wel veilig natuurlijk. Sinds gister merkte ik iets meer afscheiding dan normaal en voordat ik naar bed ging merkte ik wat jeuk bij mijn schaamlippen. Ik zie verder niks en ben ook begonnen met zo’n koortslip crème erop te smeren en zinkzalf . Maar nu vraag ik me dus af of ik mezelf gek zit te maken omdat ik niks zie of is dit wel weer een mogelijke tweede uitbraak?

    Reageer
    #2

    Heehee,

    Ik heb het ook zo lastig te herkennen is het, ik denk niet gelijk dat je nu opnieuw uitbraak krijgt hou het even goed in de gaten.

    Heb je het trouwens gezegd tegen je bedpartber dat je herpes hebt? Hier top ik vaak mee vooral met scharrels

    Reageer
    #3

    Wie zal het zeggen... moeilijk om dat te beoordelen

    Reageer
Reageer op: Weer een uitbraak ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief