HERPES JA OF NEE HELP???

Online ZorgZus
 • #1

  Ik had 5 dagen geleden intiem geweest met mijn vriend hij ging bij mij oraal maar hij had dus een kleine koortslip. Zelf heb ik ook vaak koortslip. Mijn vraag is of ik NU OOK GENITALE HERPES KAN HEBBEN HIERDOOR?? Vandaag heb ik dit bij me lies gehad wat kan dit zijn??? Gisteren had ik irritatie door mijn broek misschien daardoor of is dit herpes??? kan nu niet naar huisarts ivm buitenland AUB HELP!!!

  Reageer
  #2

  Procentueel zou je je niet zo veel zorgen hoeven maken. Als je het al hebt is het hoogstwaarschijnlijk hsv1 . Met minder kans op herhaling. Het ziet er ook niet uit als een zweertje . Als het over een dag of vier weg is gewoon vergeten. Als het blijft lekken en zweren of eventueel uitbreidt heb je misschien herpes. Maar ik zou maar even uitgaan van een goede afloop.

  Reageer
  #3

  Het zou inderdaad herpes kunnen zijn, kapotte blaasjes zien er wel zo uit. De kans is groot dat het dan hsv type 1 is, en als je die genitaal krijgt, dan verlopen uitbraken veel milder dan bij hsv type 2. Na verloop van tijd is de kans dan groot dat er helemaal niets meer merkbaar is.

  Reageer
  #4

  Hoihoi, ik zou even naar de arts gaan om daarvan een swab test te laten afnemen dan weet je het zeker, maar als het al opgedroogd is,is het niet meer accuraat.

  Reageer
Reageer op: HERPES JA OF NEE HELP???
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief