Blaasjes, wat op smeren?

Online ZorgZus
 • #1

  Goedemorgen, ik heb 3 doorzichtige blaasjes op mijn schaamlip. Het doet een beetje zeer. Ik heb denk zo'n 10 jaar geleden HG opgelopen en na mijn eerste uitbraak niets meer gehad.. tot nu volgens mij.

  Ik weet zelfs even niet meer hoe of wat, maar kan ik iets bij de drogist kopen om het op de 3 kleine blaasjes te smeren? Zodat ze sneller drogen? Of sudo creme?

  alvast bedankt

  Reageer
  #2

  Ben ik weer. Kan ik bij de Kruidvat iets kopen? Of bij de Apotheek zonder recept om erop te smeren??

  Reageer
  #3

  Hoe weet je eigenlijk dat het herpes was?

  Reageer
  #4

  Hoi, ik heb 10 jaar geleden ongeveer HG gekregen en heb toen laten checken bij zo'n soa kliniek.. Ik vermoed dat ik nu dus na al die tijden weer een kleine uitbraak heb. Zou niet weten wat het anders zou moeten zijn.. Het zijn 3 hele kleine doorzichtige blaasjes en het doet wel een beetje zeer.. wil er dus graag wat opsmeren, weet alleen niet wat. Bij de eerste uitbraak kreeg ik van alles voorgeschreven maarja ik was toen 17.. Dus ik weet even niet meer hoe of wat

  Reageer
  #5

  Het ziet er zo uit. Help. Is dit weer een herpes uitbraak na 10 jaar? Wat kan ik smeren? Ik weet gewoon oprecht niet meer hoe ik het moet verzorgen omdat ik maar 1x uitbraak had. Is alleen op die schaamlip.

  Reageer
  #7

  Goedenavond, @John, kun je de foto verwijderen? Bedankt alvast

  Reageer
  #8

  Hi, how is het nu? Ben je er vanaf?

  Reageer
Reageer op: Blaasjes, wat op smeren?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief