Hoe dan?!

  • #1

    Net langs geweest bij de dokter voor mijn half jaarlijkse soa test, ondanks dat ik de laatste 6jr maar 2 vaste bedpartners heb gehad blijf ik dit belangrijk vinden.

     

    Afgelopen donderdag vond ik een gerstekorrel op 2 plekken van mijn mijn schaamlippen. En heb ik nog een wondje gecreeerd omdat ik een beetje een lompe koe ben.

    Anyways - vandaag dus ouderwets met mijn benen wijd, en meneer de huisarts riep gelijk Herpes! Yes yes!

    Ik heb geen clusters, geen met vocht gevulde kleine blaasjes, wel kwam er uit 2 wondjes aardig wat gelig vocht, maar ik ging er eigenlijk van uit dat die gewoon geirriteerd en/of ontstoken waren.

    Verder zitten de wondjes dus ook niet echt bij elkaar behalve 2. Vond het het vreemste dat hij geen uitstrijkje maakte ervan "omdat ze al open waren"

    Maar nu komt het. Ik heb vrijdag dus gewoon onbeschermde seks gehad met mn partner. Hij maakt lange dagen op het werk en wil hem niet onnodig in paniek brengen maja. Hoe vertel ik hem dit?! Of wacht ik de uitslag af?

    Van het internet weet ik da de gemiddelde incubatie tijd 2/4-12/20 dagen is. En we zitten nu op 4. Ik vind het best wel heel eng.

    Voor de foto. De onderste open wond is dus van donderdag. Dat dingetje erboven daar kwam geelig vochg uit nadat ik het uitkneep. Het zat vrij diep ipv oppervlakkig zoals ik veel heb gezien/gelezen bij HG

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    De onbeschermde seks met mijn partner was Anaal - waar geen wondjes zitten.

    De bovenstaande wondjes zitten wel onderaan mn buitenste schaamlippen.

    Reageer
    #3

    Hier nog een laatste foto.

    Dit is dus nadat ik dat builtje heb uitgedrukt.

    Dank jullie voor jullie tijd!

    Bijlagen:
    Reageer
    #4

    Herpes is met een soa test niet vast te stellen. Dat kan alleen maar met het vocht uit een blaasje.
    Aan de hand van de foto's kan ik niet met zekerheid zeggen dat het herpes is. Als je dit soort wondjes van herpes zou hebben, zijn die nogal pijnlijk...

    Reageer
    #5

    Ik voel de wondjes wel maar niet zo erg als dat ik hier en elders lees (zie, ze zijn aanwezig, zoals elk open wondje zou zijn, maa ik heb geen pijn bij het urineren, geen tintelingen, kan gewoon lopen, zitten, liggen.), denk dat ik ze vooral zo voel omdat ik er vrijwel continu mee bezig ben mentaal.

    Heb het mn partner laten weten en hij is super begripvol, vooral ook omdat hij ook niet wist dat Herpes niet met de standaard soa test meegetest word.

    Zoals gezegd - we zitten op dag 4.

    Tandor, weet jij trouwens hoelang het resultaat van labo op zich laat wachten. Door de mentale klap heb ik dat niet meer helemaal meegekregen van meneer de HA

    Reageer
    #6

    Dat hangt een beetje van het LAB af. 3-5 dagen in de regel. Soms ook wat sneller.

    Reageer
    #7

    Ik neem aan dat nu het vocht uit het wondje getest gaat worden? Want  bij bloedtest is dit niet betrouwbaar. Verder niet waarschijnlijk dat dit door je laatste anale vrij partij gekomen is. Ook het feit dat je niet ontzettend last hebt is veelal een teken dat het geen nieuwe infectie is en het ook nog goed kan zijn dat het helemaal geen Hg is.

    Reageer
    #8

    Nou dat lijkt toch geen herpes eerder ingegroeiede haar. Had je nog labtest gedaan?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik hebt soortgelijke klachten. Wat was uiteindelijk de uitslag? Ik ben benieuwd!

    Reageer
Reageer op: Hoe dan?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief