Zedenfeiten

  • #1

    Beste ,

    Ik heb een dochtertje van 5 wat ik al 4 jaar niet meer heb gezien . Nu heeft ze onlangs herpes genitalis ontwikkeld ter hoogte van de anus en omdat ik drager ben van het herpes virus word ik nu door mijn ex-vrouw beschuldigd van zedenfeiten op mijn dochter ? Ik heb buiten een koortsblaar op mijn lip nooit last gehad van dit virus en ik heb mijn dochter ook niets misdaan . Kan dit zomaar verondersteld worden ?

    Mvg

    Reageer
    #2

    Nee tuurlijk kan dat niet zomaar verondersteld worden.

     

    Je kan niet traceren waar herpes vandaan komt. En als ze het onlangs geeft ontwikkeld, is het onwaarschijnlijk dat ze dit door jou heeft opgelopen.

    Reageer
    #3

    Als je het kindje al 4 jaar niet hebt gezien, kan het niet van jou komen.

    Reageer
    #4

    Veel mensen zijn drager van het virus. Bij verminderde weerstand kan het de kop opsteken. Bij een uitbraak kan je het overbrengen maar alleen als andermans weerstand ook minder is. Vervelend als je je kind jaren niet hebt gezien. Zegt wat over je ex dat ze je beschuldigt.

    Reageer
    #5

    Wow, dat is echt enorm heftig! Wat naar voor je zeg!

    Voor zover ik weet kan je bij een eerste uitbraak tijdens je zwangerschap én bevalling het overgedragen hebben naar je dochter.

    Maar als dit niet het geval ik ben ik wel benieuwd hoe het wél komt. En is het herpes genitalis of is het een andere herpes? Dat las ik laatst ook, ik dacht dat het herpes zoster was, maar ik weet het niet zeker. Wat ook nog zou kunnen is dat je een keer met je hand aan je mond hebt gezeten toen je eventjes besmettelijk was en geen uitbraak had en daarna een luier hebt verschoond ofzo en heel even de huid hebt aangeraakt...

    Anyway, die belachelijke ex van je mag eerst wel even onderzoek doen voordat hij jou van dit soort nare dingen beschuldigd! Heel veel sterkte!

    Reageer
    #6

    En die luier optie zou natuurlijk ook gewoon van iemand anders kunnen komen. 80% van de mensen heeft herpes 🙂

    Reageer
Reageer op: Zedenfeiten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief