Heb ik het nu wel of niet..

  • #1

    Pfff misschien dat ik iets te vroeg een berichtje in de categorie zet van HG maar ik heb toch echt wat vragen.

    Twee weken geleden heb ik seks gehad met een man en heb ik afgelopen dinsdag een geïrriteerde anus gekregen. Het is niet heel erg pijnlijk maar het is een vervelend gevoel. Als ik aan mijn anus zit tijdens het douchen dan heb ik geen pijn maar na het douchen is het wel weer geïrriteerd en kan het een beetje jeuken. (Niet genoeg jeuk om te krabben maar wel beetje jeuk) Ik heb foto's gemaakt maar heb geen bultte maar momenteel is hij rood en en heb gelige en wat rooie plekjes die beetje bloederig lijken. Als ik er met papiertje over heen ga dan zit hier geen bloed op.

    Ik snap dat ik moet wachten op de uitslag maar ik maak mezelf gewoon helemaal gek! Ik lees dat veel mensen het toch wel over veel pijn hebben bij de eerste uitbraak.

    Dus daarom de vraag aan mensen met ervaring: Bij een eerste of vakere uitbreiding hebben jullie dan meestal wel pijn op die plek als je er op drukt?

    Reageer
    #2

    Een herpes uitbraak is doorgaans pijnlijker... maar het is moeilijk om daar ongezien iets over te zeggen.

    Je schrijft dat je moet wachten op de uitslag...  heb je dan een soa test laten doen?  Want herpes wordt daar niet mee vastgesteld...

    Reageer
    #3

    Hallo Tandor,

    Dokter heeft een monster genomen vrijdag om het te controleren. Ze gaf aan dat ze het niet 123 HG kon plaatsen en dat ze eigenlijk alles open laat. Ik merk alleen dat mijn keel nu ook geïrriteerd is en ben opgestaan met koppijn en heb nu ook onderin mijn buik pijn. Dit heeft zeker ook met stress te maken omdat ik er nu al vanaf dinsdag mee loop en met niemand kan praten. (heb gisteren alleen een beetje aan een vriendin kunnen vertellen)

    Maakt me nu alleen rustiger omdat ik geen blaasjes heb en dat allemaal niet echt pijn doet. Daarom vroeg ik me gewoon af of mensen die het hebben meestal pijn voelen als ze op het gebied drukken.

    Reageer
    #4

    Als ze een swab heeft gebruikt kan het wel vastgesteld worden.

    de overige klachten zullen inderdaad wel van de stress zijn.  Een herpes infectie doet doorgaans al zeer als je er niet eens aan zit...en zeker als het aan de anus zit. Maar uitsluiten kan ik het natuurlijk ook niet.

    Reageer
    #5

    Hallo Tandor,

    Fijn dat je zo snel reageert! Ik denk dat ik me ook al iets rustiger voel omdat er ook een grote kans is dat het iets anders is dan HG. Ook heb ik net alle berichten gelezen op het forum van mensen met vragen over het starten van een relatie. Ik zie dat het inderdaad wel mogelijk is om nog verder te leven met HG.. De laatste dagen had ik daar toch wel echt een hard hooft in.

    Ik ga ook geen extra vragen stellen.. Kan beter laten rusten. 🙂 Bedankt man!

    Reageer
    #6

    😉

    Reageer
Reageer op: Heb ik het nu wel of niet..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief