Geen verstand

  • #1

    Ik heb precies 1 jaar een relatie met mijn vriend en ben 26 jaar oud. Daarvoor heb ik maar 1 relatie gehad waar het net een maand of 3 mee uit was, voor het eerst heb ik seksueel contact met hem gehad. Ik had ongeveer 4 maanden geleden na het vrijen pijn bij het vrijen, ik nam het niet zo serieus en ik dacht het zal wel over gaan ging het ook, denk dat dat niks ergs was. Had zo een zalfje tegen jeuk gebruik van Multigyn en het ging weg. Maar 2 weken geleden kreeg ik extreeem veel pijn tijdens het vrijen en tijdens het plassen daarna. Ik heb daarna Canesten capsule gebruikt tegen een schimmelinfectie ik dacht dat ik dat had. Nadat ik dat heb gebruikt kreeg ik EXTREEEEEEM veel pijn, jeuk zo erg dat ik pijn heb tijdens het lopen zitten en zelf het aantrekken van ondergoed en strakke broeken. Ik naar de huisarts, en ik gaf aan dat het wss door de Canesten capsule komt. Ze gaf aan dat ik Herpes G. kan hebben en ze heeft een test gedaan, ik moet wachten op uitslag. Nu ben ik helemaal verbaast. Heb er helemaal geen verstand van. Heb hiervoor nergens last van gehad. Ik vraag mij dan ook af:

    • Heb ik het zeer zeker van mijn huidige partner gekregen? (ik heb voor de rest alleen met hem seksueel contact)
    • Wist hij dat hij het had en heeft hij mij niets verteld?
    • Of bestaat de kans dat hij het niet wist?
    • Of had hij het niet en is vreemdgegaan en is het opgelopen en heeft het overgedragen aan mij?
    • Of had ik het zelf al van mijn vorige partner van 2 jaar geleden? Maar had ik dan al lang niet iets moeten merken?
    • Ik snap er niks meer van. HOE KOM IK ER ACHTER HOE EN WAAR EN WANNEER IK HET HEB OPGELOPEN?
    Reageer
    #2

    Het is zeer waarschijnlijk dat je het van je huidige partner hebt. Op de overige vragen kan alleen je partner antwoord geven. het is niet mogelijk om precies vast te stellen wanneer je het hebt opgelopen.  Je moet er ook rekening mee houden, dat een koortslip bij orale seks ook herpes genitalis kan veroorzaken.

    Reageer
Reageer op: Geen verstand


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief