Gonorroe jaren

Online ZorgZus
  • #1

    Beste

    Ik heb een vraag mbt gonorroe.
    Ik (vrouw) heb al jaren een partner(bijna 4) Ik lees op internet veel verhalen over gonorroe. Ik heb voordat ik een relatie heb gekregen wel een keer onveilig seks gehad meer dan 4,5 jaar geleden) Ik heb mij wel op chlamydia laten testen (negatief) maar nooit op gonorroe. Als ik terug denk aan de laatste 4 jaar heb ik wel een slijm bij mijn ontlastig gehad ook heb ik een keer lichte groen gele afscheiding gehad. Mijn partner heeft nooit last gehad van symptomen die gerelateerd zijn aan gonorroe. Ik heb mij nooit laten testen op gonorroe en ben bang dat ik dit toch ooit een keer heb opgelopen. Kan het zijn dat je bijna 5 jaar rondloopt met een gonorroe infectie? Kan je na bijna 5 jaar nog op gonorroe laten testen?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Daarnaast heb ik ook 3,5 jaar geleden een spiraal laten zetten. Kan het zijn dat je bij het zetten van een spiraal gonorroe had maar hier geen complicaties van hebt ondervonden zoals ontstekingen etc?

    Reageer
    #3

    Is het dus mogelijk om al 5 jaar gonorroe te hebben, en in die 5 jaar alleen slijm bij de ontlasting hebben gehad (2 jaar geleden voor een paar dagen), en soms een klein beetje geel groene afscheiding (heel licht van kleur en weinig afscheiding)daarnaast ook het laten zetten van een spiraal 3,5 jaar geleden waarbij er geen complicaties zijn geweest (weinig vrijkwam, geen ontstekingen en geen buikpijn is geweest)
    De man heeft nog nooit enige gevoel gehad, branderig gevoel bij plassen en geen pus uit plasbuis. Kan een man die 4 jaar gonorroe heeft nooit symptomen hebben ervaren?

    Kan een spiraal gezet worden als je gonorroe hebt en je geen pijn voelt in de baarmoeder?

    Reageer
    #4

    Je kunt je laten testen, maar 5 jaar rondlopen zonder echt klachten te hebben is niet erg waarschijnlijk

    Reageer
    #5

    Dus u acht de kans klein?
    De klachten die ik wel heb gehad
    - lichte afscheiding (meer geel dan groen toen ik er met een flashlight op scheen, daarnaast nog nooit groene afscheiding in de onderbroek gehad, nu heb ik al heel lang normale doorzichtige afscheiding)
    - slijm bij ontlasting (niet een langere periode)( ook last gehad van aambeien, ik weet niet if dit een symptoom kan zijn)
    - ook heb ik sinds enkele maanden op mijn arm en eczeem gekregen (weet niet of dit een symptoom kan zijn)
    - bij het zetten van de spiraal geen klachten ervaren van buikpijn etc.

    Mijn vriend heeft nog nooit enige klachten ervaren. Helemaal niks, er wordt geschreven dat mannen vaak een of meerdere klachten hebben?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #6

    En is het wel mogelijk om 5 jaar lang gonorroe te hebben?

    Reageer
    #7

    Die kans lijkt mij uiterst klein of eigenlijk afwezig

    Reageer
    #8

    Bedoelt u dat u de kans op gonorroe erg klein acht met boven geschreven symptomen?

    een man die 4 tot 5 jaar rondloopt met gonorroe zal ook klachten moeten ervaren denk ik?

     

    heel erg bedankt voor uw antwoord.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    k denk dat die vraag nu ook wel beantwoord is

    Reageer
    #10

    Bedankt voor uw antwoord. Ik vraag dit omdat ik sinds vandaag toch erg bang hier voor ben.
    Ik wil graag binnen enkele jaren kinderen met mijn partner en ik las dat je ook onvruchtbaar kan worden door gonorroe.

    Ik ben dus bang dat deze lichte symptomen van de afgelopen jaren en dat mijn vriend geen symptomen heeft gehad ervoor zorgen dat ik nu onvruchtbaar kan zijn omdat het al 5 jaar in mijn lichaam zit.

    Is het mogelijk om onvruchtbaar te worden van gonorroe zonder dat je buikpijn krijgt? Ik zag eileider ontsteking en andere ontstekingen. Ook zou dit verergert kunnen worden door het hebben van gonorroe en een spiraal laten plaatsen.

    Kan een spiraal geplaatst worden bij iemand met gonorroe die daarna geen ontsteking krijgt in de baarmoeder en ook geen buikpijn ervaart? Of zorgt dit altijd voor buikpijn?

    Reageer
    #11

    Volgens mij had ik de vraag al beantwoord

    Reageer
    #12

    Allemaal zeer onwaarschijnlijk. als je er toch ongerust over blijft bespreek het dan met je huisarts en vraag een verwijzing voor gynaecoloog

    Reageer
    #13

    Heel erg bedankt!

    Reageer
Reageer op: Gonorroe jaren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief