Inbucatietijd goeneroe keel

Online ZorgZus
 • #1

  Beste dokter.nl ben 6 dagen geleden bij een prostituee geweest en sex ( intiem) met condoom gehad. Maar heb de dame wel gebeft en ook gerimt en zij mij gepijpt zonder condoom. Uiteraard zeer dom. Maar na dag 4 kreeg ik lichte keelpijn en vieze smaak mond en nu dag 6 meer keelpijn en achter in mijn keel wat witte plekjes op amandelen.net soa lijn gebeld en die gaf aan dat dit nog geen klachten van goeneroe of chlamidia kunnen zijn. Wilde dit hier toch eens vragen of er wel mannen zijn die een soort gelijke ervaring hadd3n en wel een soa hadden na 4,5, a 6 dagen? Of dokter.nl ? Gr Domgedaan

  Reageer
  #2

  Nou, een soa zou ik niet uitsluiten...

  Reageer
  #3

  Ja na een paar dagen toch al ??? En welke denk jij dan aan?

  Reageer
  #4

  Na een week zou dat eventueel kunnen. Gonorroe chlamydia wellicht

  Reageer
  #5

  Kan ik nu nog niet testen dan als ik al symtomen hebt na een paar dagen? Ik lees niks over witte plekjes achterin keel ?

  Is hier iemand die ook zo iets vergelijkbaars heeft ervaren?

  Gr

  Reageer
  #6

  Als de klachten door een soa zouden worden veroorzaakt, dan zou je in principe kunnen testen... Maar er is een klein risico op vals negatief.

  Reageer
  #7

  Ik ga dan toch maar me laten testen, puff...wachttijd 10 dagen...thuistest vertrouw ik niet, wat dom dat de geilheid zo voor verstand ging en ik dacht beffen en pijpen zonder zal me geen soa opleveren.

  Voor iedereen op deze site, zoveel stress wat ik nu al een week heb dat is t niet waard,dan maar met alles een rubbertje, en dan beffen en rimmen maar gewoon niet doen bij een prostitue. Alhoewel ze wel elke keer met doekjes en spray mijn penis schoonmaakte dacht ik die is tenminste schoon dus hoppa beffen en rimmen maar....ja ja en nu in de piepzak zitten als n klein kind....

  Reageer
Reageer op: Inbucatietijd goeneroe keel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief