Kans op gonorroe of andere SOA?

Online ZorgZus
 • #1

  Afgelopen weekend, nu bijna exact 7 dagen geleden heb ik onveilig orale seks gehad. Ik heb een andere man kort (niet diep) gepijpt. Hij heeft mij langer gepijpt en ik ben in zijn mond klaargekomen.

  Sindsdien ben ik bang dat ik er iets aan over heb gehouden. Eergisteren leek het alsof ik af en toe een zeurend gevoel voelde rechts van mijn toompje, maar dit kan ik me ook ingebeeld hebben omdat ik er zo op gefocust ben. Er is niks te zien en voor de rest heb ik geen symptomen.

  Zijn er na deze bijna 7 dagen en gezien de vorm van seks SOA’s die vrijwel zeker zijn uit te sluiten? Ik lees bijvoorbeeld dat de kans om chlamydia te krijgen via orale seks vrij klein is, en ook gonorroe zou zich lastiger nestelen in de keel. Op welke andere SOA’s is kans?

  Reageer
  #2

  Ik denk dat de kans op een soa erg klein is. En dan moet je vooral denken aan chlamydia en gonorroe en eventueel herpes. HIV is niet waarschijnlijk.

  Reageer
  #3

  Dank Tandor, klopt het dat de kans op gonorroe hierbij groter is dan chlamydia? Had ik van herpes al geen symptomen moeten hebben inmiddels? Overigens lees ik overal dat HIV in mijn geval uit te sluiten is, gelukkig maar!

  Reageer
  #4

  Ik denk dat de kansen voor beiden gelijk zijn. Maar ook klein. Bij herpes zou je nu inderdaad symptomen verwachten

  Reageer
Reageer op: Kans op gonorroe of andere SOA?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief