Drager van de bacterie en test uitslag negatief?

Online ZorgZus
 • #1

  Mijn partner heeft gonorroe. Ik heb een test gedaan bij GGD en de uitslag was negatief. Ik heb geen gonorroe. Is het mogelijk dat ik drager ben van de bacterie met een negatief test resultaat? Ik heb helemaal geen klachten en zij wel.

  Ik ben vreemd geweest en heb mij oraal laten bevredigen zonder condoom. Enkele weken later vertoonde zij de symptomen van gonorroe en heeft zich vervolgens laten testen. Zij zegt dat ze geen andere bedpartner heeft gehad en ik kan het mij ook niet voorstellen. Ik ben wel 2 keer vreemd gegaan.

  Zij zegt dat het mogelijk is dat ik een negatief test resultaat krijg, terwijl ik drager ben van de bacterie en dat uit lab test kan blijken dat ik geen gonorroe heb. Is dit mogelijk?

  Reageer
  #2

  Zij zegt dat het mogelijk is dat ik een negatief test resultaat krijg, terwijl ik drager ben van de bacterie en dat uit lab test kan blijken dat ik geen gonorroe heb.  Dat is onwaarschijnlijk. Als je bacterie kunt overdragen, moet die bij de test ook gevonden zijn.

  Reageer
  #3

  Is het mogelijk dat ik het wel heb opgelopen, maar mijn lichaam het heeft verwerkt c.q. "geklaard" met als gevolg een negatief resultaat in de test?

   

  Reageer
  #4

  Dat is bij gonorroe niet te verwachten

  Reageer
Reageer op: Drager van de bacterie en test uitslag negatief?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief