Genitale wratten weg branden

Online ZorgZus
  • #1

    Hi,
    Ik heb genitale wratten.. Ben vandaag bij de gynaecoloog geweest en ik zei dat ik het operatief weg wilde halen en niet met zalfjes.

    Er zit een grote wrat onder m'n schaamlip en de rest van de kleine wratjes zitten inwendig bij de maagdenvlies, dat vertelde ze vandaag toen ik in de stoel lag..

    Overigens heb ik al appelcider azijn gekocht en 2 dagen met een watje vastgemaakt door middel van een pleister. Eerste dag was m'n linker schaamlip ontzettend opgezwolle dus heb het watje niet de nacht erop kunne houden. Overigens was de grote wrat wit geworden. Ik heb rust dag/nacht gehad want m'n schaamlip moest weer z'n oude vorm terug krijgen en vannacht heb ik dus weer een watje er tegen aan gehouden. Ze worden wit maar niet kleiner en het prikt alleen. Ik kan het watje met azijn ook niet inwendig gebruiken want dan zwelt alles op..

    Iemand idee?

    Reageer
    #2

    Gaat de gynaecoloog ze nu dan weghalen of niet?

    Reageer
    #3

    Ja maar dat gaat pas over 2 maanden gebeuren. Ik wilde de grote zelf weghalen door dat azijn.. want de seks met mijn vriend momenteel is ook minder omdat ik hem niet wil besmetten.

    Maar mensen zeggen dat het wit wordt en dan afsterft, ze worden wit maar sterven niet af..

    Reageer
    #4

    Niet altijd alles geloven wat "mensen zeggen"..

    Reageer
Reageer op: Genitale wratten weg branden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief