Overstappen van succesvol Condyline op Aldara

Online ZorgZus
  • #1

    Ik loop inmiddels al 9 maanden met GW'en, ze zijn rood en lijken meer op bultjes dan wratten en zijn ook niet groter dan 1mm, heel sporadisch goeit er één wit steelwratje uit. Condyline werkt uiterst effectief, binnen een week zijn de wratjes weg. Echter komen er al 9 maanden lang elke week bij. Op aanraden van de dermatoloog werd mij Aldara aangeraden ondanks het effectieve Condyline, omdat dit het inmuumsysteem zou stimuleren in tegen stelling tot Condyline.

    Zijn er mensen die ervaringen hebben en dit evt kunnen bevestigen en of tips?

    Reageer
    #2

    Hoi!
    Ik ben na een paar maanden wartec (met wisselend succes) overgestapt op aldara met succes! Wel in combinatie met twee dosis gardasil vaccin en consequent door de huisarts de meeste wratjes weg laten halen met een elektrische lus (verdovingsnaalden pijnlijk maar bijna geen napijn en geen wondjes). Daarna in overleg met huisarts ‘preventief’ een maand nabehandeld met aldara en ze zijn niet meer teruggekomen. De enkeling die er nog zat was ook verdwenen, maar die waren dan ook erg klein. Ik kan het dus aanraden.

    Reageer
Reageer op: Overstappen van succesvol Condyline op Aldara


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief