Gardasil na besmetting

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo Heeft iemand gardasil genomen na besmetting? En zijn jullie verlost van de wratten of verder nog klachten gekregen

    Reageer
    #2

    Ik heb 3 keer Gardasil9 gehad en de uitspraken zijn nu wat minder.
    Het haalt de oorzaak niet weg maar helpt je immuunsysteem er tegen te vechten.
    Ik zou zeggen probeer het want het werkt bij ieder anders

    Reageer
    #3

    Hey Mark,
    Had jij last van jeuk? En welke kleur hadden ze bij jou? En ben jij nu ook nog besmettelijk voor andere nu je dat vaccin hebt genomen? En moet je de 3 prikken in één keer betalen of gaat dit per prik? En hoe behandel jij ze nu verder als je uitbraken hebt

    Reageer
    #4

    Gister weer bij de huisarts geweest om te laten bevriezen en vroeg tevens om de vaccinatie echter weigert zij de te geven omdat dit volgens haar totaal geen nut heeft. Moedeloos wordt ik er van.

    Reageer
    #5

    Sommige ggd’s maar ook het LUMC ( vaccinatipolie ) zetten de GardaSil 9 tegen betaling. Kijk even online, ik mag hier geen links plaatsen volgens mij. Overigens heb ik helaas nog steeds wat last, ook na mijn vaccinatie

    Reageer
    #6

    Hoi! Ik heb Gardasil 9 gehad afgelopen jaar. Had al zo'n 4 jaar gw en echt alles geprobeerd wat er op de markt is. Niks hielp. Tegen advies in toch de HPV vaccinatie genomen. Na de 2e prik kreeg ik geen nieuwe gw meer, maar ik kreeg de paar bestaande gw ook niet weg met condolyne. Ik kreeg echt hoofdpijn en vlekken voor mijn ogen als ik condolyne gebruikte dus voor mij een teken dat ik daarmee moest stoppen. Na de 3e prik (boven de 28 is 3 prikken het advies ipv 2) heb ik zo'n thuis bevriessetje gehaald van Wartner en meerdere keren achter elkaar aangestipt. Even genezen om littekens tegen te gaan (+aloëvera vaseline werkt top) en de volgende dag weer aanstippen. Dit is niet zo heftig zoals bij de huisarts dus vond het prima te doen qua pijn. Je hebt het ook zelf in de hand, stuk fijner en er zitten 12 sponsjes in een verpakking dus je kunt wat oefenen. Na een paar rondes aanstippen alles foetsie en een hele blije vrouw hier! I love Gardasil 9 en Wartner stikstof!

    Er wordt volgens mijn gyn onderzoek gedaan of het vaccin helpt bij bestaande HPV infecties, tot die tijd luidt het advies van artsen zoals het nu bekend is en dus als preventiemiddel dient, en (nog) niet als oplossing. Het advies voor de doelgroepen is echter al vele malen uitgebreid voor dit vaccin nav dit soort onderzoeken. Al zeker 4x dus wat niet is, kan nog komen.
    Binnen dit forum lees je positieve ervaringen, dit heb ik ook eigenwijs gevolgd en ik kan alleen voor mezelf spreken maar ik ben er zelf wel van overtuigd dat het mij geholpen heeft om van deze zwaar onderschatte geestelijk slopende ergernis af te komen. GGD had ook een goed punt: ook al heb je een hpv besmetting, er zitten 9 varianten in dit vaccin dus beschermd het altijd nog tegen de andere varianten.
    Ps het vaccin beschermd maar circa 7 tot 9 jaar!

    Reageer
    #7

    @anoniem

    Ik moest per prik betalen en heb het bij de huisarts laten zetten. Voor het prikken heeft mijn huisarts geen kosten in rekening gebracht. Het zetten kost anders zo'n 15 tot 25 euro per keer, je kan het ook aan de ggd vragen.

    De prijs verschilt per regio van 165,- tot 195,- per prik.

    Prik 1, dan de 2e prik 3 tot 6 maanden later en de 3e prik 6 tot 9 maanden later.

    Onder de 28 hoef je maar 2 prikken en ik dacht dat het dit jaar nog vergoed werd voor deze doelgroep? Let er wel op dat er meerdere hpv vaccins zijn! Ik kreeg Gardasil 9 als advies en lees hier ook de positieve ervaringen over. Geen klachten gehad na het zetten.

    Je bent met gw besmettelijk zolang je ze hebt. De stelling van artsen is in principe dat wanneer je langer dan 3 maanden geen gw meer hebt gehad, je ook niet meer besmettelijk bent.

    Reageer
    #8

    Heey vrouw
    Bedankt voor je duidelijke uitleg
    Kreeg je het advies van je huisarts om gardasil 9 te nemen? En slik je verder nog iets voor je weerstand

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dit kreeg ik op advies van de oncologische gyn. Ik slik hoge dosis vit D en voel me sindsdien echt een stuk beter maar hiervoor moet je wel geprikt worden omdat je ook teveel binnen kan krijgen.

    Reageer
    #10

    Ook ik had last van GW .
    Ik nam de Gardasil op advies van gynaecoloog.
    Intussen al een jaar vrij . Dus ben er zeker van dat het helpt.

    Reageer
Reageer op: Gardasil na besmetting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief