Genitale wratten of vestibular papillomatosis?

Online ZorgZus
 • #1

  Vorige week bij de huisarts geweest voor een uitstrijkje en om alles beneden te laten checken omdat ik me zorgen maak over de vraag of ik genitale wratten heb. De huisarts gaf aan niks te zien, maar ze zitten vrij 'binnen' in de vagina dus ik ben bang dat de huisarts het over het hoofd heeft gezien. Nu heb ik het aangestipt met appelazijn, en werd het wit. Dit lijkt normale VP uit te sluiten, al glimmen deze bultjes wel en zouden wratten dof zijn. Het jeukt niet. Volgende week heb ik een nieuwe afspraak voor de uitslag van het uitstrijkje. Ik zal het dan opnieuw bespreken. Wat denken jullie? Waarschuwing voor de expliciete foto's! Alvast dank.

  Attachments:
  Reageer
  #2

  Ik heb ze zelf ook bij de ingang van mijn vagina en inwendig gehad en ze zagen er precies zo uit als bij jou op de foto's. Ik vrees dus dat het genitale wratjes zijn.
  Bij mij waren die bij de ingang na 2x aanstippen met appelazijn weg en ze zijn niet meer teruggekomen. Dus ik hoop dat dat voor jou ook zo zal zijn!

  Reageer
  #3

  Dank voor je reactie! Niet waar ik op hoopte maar geen verassing. Ben na het lezen van je reactie begonnen met appelazijn. Eerst zag ik meer witte bultjes (na het lezen van het topic hierover zag ik dat dat niet gek is), maar ze lijken nu in grootte af te nemen. Hoewel het zeer onprettig is, ga ik er de komende dagen goed mee door. Nogmaals dank voor je reactie!

  Reageer
  #4

  Hoelang denk je hier al last van te hebben?

  Reageer
  #5

  Dat kan ik moeilijk inschatten. Heb al een langere periode (aantal maanden) last van (een klein beetje) bloedverlies bij seks, misschien dat dat hierdoor komt en dan heb ik het dus al een aantal maanden. Ben een paar weken geleden pas zo aandachtig zelf gaan kijken beneden dat het me opviel. Ben wegens dat bloedverlies en die bultjes naar de huisarts gegaan voor een uitstrijkje om alles te laten testen (soa zoals chlamydia en gonorroe was een tijdje terug nog uitgesloten).

  Reageer
  #6

  Oh wat vervelend, heeft uw relatie hier ook last van?

  Reageer
Reageer op: Genitale wratten of vestibular papillomatosis?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief