Wratje naast schaamlip

 • #1

  Kunt u mij vertellen of dit een genitaal wratje is of dat dit ook een “normaal” wratje kan zijn? Het zit net naast mijn grote schaamlippen.

  Reactie
  #2

  BBCode you used is not allowed.

  Reactie
  #3

  Dat kan ik zo aan de hand van de foto helaas niet zeggen. Ga ermee naar de huisarts

  Reactie
  #4

  Zal ik doen, bedankt voor uw reactie.
  Als u de foto zo bekijkt, ziet u het dan misschien beter? En bestáát de mogelijkheid wel dat het een normaal wratje is, of is dat op deze plek sowieso uitgesloten?

  Reactie
  #5

  Het kan een gewoon steelwratje zijn.

  Reactie
  #6

  Nogmaals dank, dan de laatste vraag: stel de huisarts twijfelt, kan er dan door middel van een biopt worden nagekeken of het de HPV-varianten van genitale wratten bevat, of van normale wratten?

  Reactie
  #7

  Theoretisch zou dat kunnen, maar ik denk niet dat het gaat gebeuren. Maar dat kun je dan met de huisarts bespreken

  Reactie
  #8

  Okee, dank u. Vindt u het aannemelijk dat het een genitale wrat is, gezien de vorm en locatie? Ik zal u er niet op vastpinnen, maar ik vind het erg vervelend om het weekend nog zo onzeker door te moeten komen... Wat was uw eerste gedachte?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat is een moeilijke vraag. Het lijkt mij eerder een steelwratje te zijn.

  Reactie
  #10

  Ik heb er ook een aantal (4/5 of zo) op mijn venusheuvel. Niet dichtbij elkaar, maar gewoon verspreid. Kleintjes ook, niet erg opvallend dus. Die heb ik al wel zeker een aantal jaren, ook toen ik nog maagd was. Maakt dit het verhaal anders? Zijn het nu sowieso genitale wratten, of kunnen het nog steeds “gewone” zijn? Vorig jaar bij de GGD dachten ze dat het gewone waren. Maar nu ik het wratje van de bovenstaande foto’s heb ontdekt (dus niet op mijn venusheuvel), begin ik toch mijn twijfels te krijgen. Wat zou uw mening zijn?

   

  Reactie
  #11

  Ik kan die vraag zo niet beantwoorden.

  Reactie
  #12

  Goedenavond, ik wilde nog even melden dat u inderdaad gelijk had. Ik ben vanmiddag bij de huisarts geweest en het is inderdaad een steelwratje. Ik dacht: ik meld het nog even, is misschien fijn voor uw eigen bevestiging in uw hulpverlening.

  Reactie
  #13

  Dank je voor het terugkoppelen. Daar hoef je je dan geen zorgen meer over te maken

  Reactie
Reageer op: Wratje naast schaamlip
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief