Aldara creme

 • #1

  Wie heeft er ervaring met aldara creme?
  Ik heb het al paar keer gesmeerd maar zie een kleien resultaat en als nog komen er steeds kleine wratjes bij wat raden jullie mij aan ik weet niet hoe ik mijn wratjes kan laten verdwijnen iemand tips die creme lijkt weinig te helpen 😭

  Reactie
  #2

  Is er iemand die hetzelfde probleem heeft en behoefte heeft om te praten ik voel me eenzaam en ben bang dat ik hier nooit van af kom. Ik snap niet dat hier niet beter onderzoek naar gedaan word ok van hpv af te komen veel mensen lijden aan depressie en ik begin mij langzamerhand ook steeds zo te voelen. Elke dag zit ik ermee en loop ik met de gedachtes rond dat ik straks nooit een normaal toekomt zal hebben en altijd ermee zal rondlopen.

  Ik ben nog een jonge vrouw van 24 en heb ook nog een wens om in mijn leven te gaan trouwen en kinderen te krijgen. Maar het voelt als of mij leven nu al verpest is !! 😭

  Reactie
  #3

  Vind wel jammer dat

  mijn berichten gewoon genegeerd worden terwijl ik duidelijk om hulp vraag 😔

  Reactie
  #4

  Hey,

  Ik denk niet dat je het moet zien als genegeerd worden hoor.

  Er is hier op het forum weinig interactie tussen gebruikers, vind ik. De meeste mensen stellen puur voor zichzelf een vraag en lezen niet wat anderen plaatsen of vragen.

  Er is wel een topic wat redelijk actief is over jou onderwerp, daarin zie ik wel regelmatig verschillende mensen reageren. ( ben zelf wel een mee lezer 🙈 )

  Verder kan ik je helaas niet helpen, alleen maar sterkte wensen.

  Groetjes Suzan

  Reactie
  #5

  Hee

  Ik heb geen ervaring met aldara creme, gebruik je het nog? Zo ja, merk je al een positieve werking?

  Ikzelf heb tot nu toe alleen condyline gebruikt, de wratjes waren weg, maar ze kwamen ook weer snel terug, ik wilde het niet opnieuw gebruiken omdat ik bang ben voor littekens. Hierna heb ik niks meer gebruikt want ik kom overal tegen dat de wratten meestal verdwijnen na 2 jaar.

  Om ook op je andere onderwerp te reageren... ook ik ben een jonge man van 22 die nu 11 maanden met dit probleem zit, het begon met twee kleine wratjes, maar dat zijn er nu 8...

  Soms denk ik ook dat mijn leven is verpest en dat geen vrouw mij ooit nog zou willen door de wratjes, daarom kan ik niet wachten tot ze weg zijn en ik me weer normaal kan voelen.

  hopelijk ben jij er ook snel vanaf, sterkte en succes

   

  Groetjes Mo

   

  Reactie
  #6

  Hey Mo

  van om te zien dat ik niet de enige ben die zich zo voelt. Ik hoop dit ook zo snel mogelijk zal verdwijnen. Ik heb dit helaas ook met een nare ervaring moeten mee maken. iets waar ik niet op stond te wachten. Ik denk dat nu het beste is om het toch blijven te behandelen, want zolang je het niet behandeld zal het alleen maar erger worden en zich verspreiden. Een ding je bent niet alleen!

  Die  aldara creme werkt bij elke persoon anders. Als je het nooit eerder gebruikt hebt dan raad ik het je wel aan om het toch uit te proberen.

  GR.. wens je een spoedige genezing !!

  Reactie
  #7

  hallo,

  Zelf ben ik een dame van 20 jaar oud. Ik gebruikte de Aldara crème. Om de dag moet je  het aanbrengen op de wratjes. Ik raad je aan om dat in de avond te doen voordat je gaat slapen. De volgende dag was je de crème onder de douche er weer af. Zelf had ik niet z’n last van de bijwerkingen. Ik kreeg wel heel veel irritaties bultjes maar die trokken vanzelf weer weg. Als je het aanbrengt doe het met een wattenstaafje en handschoentjes zo zorg je ervoor dat het zich niet kan verspreiden. De Aldara crème heb ik 1,5 week gebruikt daarna was bij mij alles weg. Ik ben al 2 maanden van de genitale wratten af. Heb er ook geen wratjes meer bij gekregen. Probeer ook zo gezond mogelijk te leven. Zelf slik ik elke avond : Zink, vitamine D , B12, en weerstand tabletten. Eet genoeg fruit en groentes. En probeer stress te vermijden!!!!
  Als er nog vragen of iets zijn mag je ze gerust  stellen. Ik hoop dat iemand hier wat aan heeft succes ❤️!!

  Reactie
  #8

  Hallo allemaal,

  Ook ik heb genitialen wratten. Binnen mijn cultuur is dit echt een erge taboe. Ik ben dit opgelopen door een eenmalige fout. Ik maakte zelf eerst gebruik van condyline. De wratten gingen weg maar er kwamen gelijk weer bij. Toen ik dacht dat alles weg was stopte ik met de condyline. Toen kwam er een uitbarsting. Ik weet nog steeds niet hoe ik mezelf mentaal sterk heb kunnen houden. Zal dit een keer voorgoed weg gaan? En zal ik ooit nog kunnen trouwen. Ik lees en hoor ook verschillende dingen over de duur van de wratten. Voor de mensen die vragen hebben over aldara. Deze heb ik gebruikt en al mijn wratten aanval is weg. Ik ben nu 10 dagen gestopt en hoop dat het echt weg blijft. Hoe gaan jullie hier mee om?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Nog persoonlijk tegen mo wil ik zeggen, probeer eerst condyline uit en daarna aldara. En scheer niet daar waar je de wratjes hebt, hiermee kun je ze namelijk verspreiden.

  groetjes,

  farah

  Reactie
  #10

  Hadden jullie ook jeuk als symptoom?
  Ik had verschrikkelijke jeuk en nu nog na stop behandeling ben ik er niet helemaal vanaf.

  Reactie
  #11

  Hey Farah ,

  ik gebruik ook aldara creme en krijg er ook enorm veel jeuk van. Ik behandel mijn wratjes ook de helft is ook weg heb nog paar kleintjes die telkens terug komen. Hoe behandel jij je wratjes. Ik hoop ook echt dat ik er vanaf kom. Dit neemt zoveel tijd en geduld. Ben zelf echt helemaal depri van !!
  als je nog wat goede tips hebt laat het in de reactie achter.

  GR x

  Reactie
  #12

  hey anoniem,

  Bovenaan heb ik uitgelegd wat voor behandeling in heb ondergaan. Condyline in eerste instantie en daarna aldara. Ik heb sinds ik de wratten kreeg niet geschoren. Ik houd alles bij met een schaartje. Ik snap je depressie. Ik leidt er mentaal ook onder. Toch geen zekerheid hebben dat het niet meer terug komt. Heb geen geduld lijkt het wel.

  ik vraag me af, jeuken de wratten ook bij jou? Want ik had namelijk eerst heel erg veel jeuk toen de wratjes aan het komen waren en ook toen ze er zaten mega jeuk en roodheid.

  wat ik mij ook af vraag is kan je voor altijd last blijven hebben van genitalen wratten. Of zal het lichaam op gegeven moment stoppen met het veroorzaken van zichtbare wratten door de antistoffen die er worden gemaakt? Want had begrepen dat hpv wel in het lichaam blijft. Maar betekend dit dat de wratten voor alrijd terug kunnen komen?

  want er staat wel overal het lichaam ruikt het virus binnen 2 jaar weer op. Maar geld dat ook voor de mensen die toch wratten hebben gekregen? En wat houd opruimen precies in? Zo ja komt dit vaak voor? Ik zou graag antwoord willen hebben op deze vraag. Hoop dat een arts me hier antwoord op kan geven.

  Reactie
  #13

  Anoniem:

   

  komen de wratten tijdens behandeling met aldara terug?

  Reactie
  #14

  Hey farah, 

  Ik gebruik aldara creme en de helft is wel weg maar krijg nog steeds kleintjes bij dus moet weer opnieuw behandelen en nog doorgaan tot dat alles weg gaat.
  Want ben pas begonnen met de behandeling. Ik laat zeker wel update achter na de bahandeling. Zijn het er bij jou trouwens veel of valt het wel mee?
  die jeuk had ik ook toen die wratjes begonnen te komen enorm jeuk! En ik heb ook overal gelezen dat het na 2 jaar je immuunsysteem de virus zal klaren, Maar heb ook gelezen dat sommige er langer mee lopen hoop niet dat wij daar onder vallen.
  Ik zat zelf te denken om mijzelf goed te laten behandelen en de vaccin van Gardasil te nemen. Alleen doet de HA er zo moeilijk over wat ik dus niet snap. Dat zou ook helpen tegen dit virus.

   

  Reactie
  #15

  Hey!

  Ik dacht ook aan het gardasil vaccin!
  Maar op rivm staat dat het geen zin meer heeft als je het virus al hebt. Dat er onderzoek is gedaan bij vrouwen die al besmet waren maar dit geen effect had. Er staat alleen op 1 ziekenhuis site wel dat het recidieven kan voor komen bij gen wratten en baarmoederhalsk. Dus ik snap er echt even niks meer van. Wat is het nou..

   

  ik had er veel ind. Maar de jeuk blijft nog steeds ben nu al 2 weken gestopt met aldara. Ben zo bang dat het terug komt.

   

  waarom doet je huis arts moeilijk?
  mij heb trouwens aldara 4 weken gebruikt.

  Reactie
Reageer op: Aldara creme
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief