Wartner

 • #1

  Ongeveer 4 maanden geleden heb ik seks gehad met een jongen die op vakantie is geweest naar Azië. En ongeveer 3 maanden geleden kreeg ik bultjes bij mijn schaamstreek. Ik wist niet veel over het onderwerp genitale wratten maar omdat ze na een week nog niet weg waren ben ik maar naar de dokter gegaan. Daar is geconstateerd dat ik genitale wratten heb. Ik heb condyline meegekregen en ben gaan aanstippen met een wattenstaafje. Volgens mij gebruikte ik het verkeerd want bij mij werkte het niet echt. Na 3 weken aangestipt te hebben met de condyline was ik er klaar mee. Ik had een vakantie geboekt en ik had nog een week om te zorgen dat die wratten weg gingen. Ik ben dus zonder na te denken naar de Kruidvat gegaan en heb daar een pakje wartner gehaald en ben die wratten gaan aanstippen. Het brandde wel en ik had op een gegeven moment wel pijn bij het zitten maar ik had ook het idee dat het werkte. Na de 1ste of 2 de dag werd het gebied blauw de 5de dag ging ik op vakantie, hier heb ik in de zee gelegen en op een gegeven moment voelde ik bruine velletjes. Ik ben daarna onder de douche gegaan en heb ze eigenlijk allemaal weggehaald met een vochtig doekje. Ik kon mijn ogen niet geloven maar ze waren allemaal weg. Het gebied waar ik het heb aangestipt is wel wat lichter van kleur maar als dat het enige is vind ik het helemaal prima. Jullie zullen me wel voor gek verklaren met mijn idee met stikstof, maar ik zat echt met mijn handen in het haar. Voor de mensen die ook geen oplossing meer weten zou ik dit proberen.

  Reactie
  #2

  Sorry femke maar dat had ik bij het begin ook!

  Maar als je met je flits van je telefoon gaat kijken, dan zie je dat alleen de buitenkant dus het velletje eraf is maar de wratten er nog steeds zijn. Dus je telefoon via de zijkant schijnen naar waar de wratjes waren.

  Zie je dan het helemaal glad of zie je nog de wratjes maar dan in de kleur van je huid?

  Reactie
  #3

  Bij mij is alles gewoon helemaal weg, ik kijk ook elke avond met flits. Maar bij mij is niks meer te zien alleen nog inwendig nu

  Reactie
  #4

  Hoevaak heb je ze nou aangestipt? 1x of meerdere malen?

   

   

  Reactie
  #5

  1 x en grotere 2 x achter elkaar (dus op dezelfde dag)

  Reactie
  #6

  Hi Femke,

  Welke verpakking heb jij precies gekocht? Zou jij deze afbeelding voor mij aub kunnen bijvoegen? Bij voorbaat dank!

  Reactie
Reageer op: Wartner
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief