Wratten

  • #1

    Hallo, omdat mometason toch niet werkte ben ik uiteindelijk maar naar de huisarts gegaan. Die zag direct dat het dus 2 wratten waren. Genitale wratten. Jaar terug ook gehad 2 keer. En aldara crème gekregen. Gisteravond opgesmeerd nergens last van gehad en merk ook geen verschil nog. Dun laagje aangebracht. (Het zit op de stam van mijn penis). De vraag is of dit juist nog even duurt voordat ik iets zie? Heb een kuur voor 4 weken. (Lees bij velen jeuk en pijn) maar ik heb dit helemaal niet gehad bij 1e keer aanbrengen nog. Daarnaast, hpv virus veroorzaakt genitale wratten wat ik nu heb. Gezien het terugkerend is, kan het bij verminderde weerstand dan weer terugkomen ? En klopt het dat aldara zalf geduld moet hebben? Bedankt! (Wou gaan aanstippen maar de huisarts zei om dit op de stam te doen niet aan te raden was en eerst de zalf te proberen ivm pijn)

    Reageer
    #2

    Het kan altijd wel weer eens terugkomen en een verminderde weerstand kan daar zeker invloed op hebben

    Reageer
    #3

    Dat de zalf nog niet direct werkt of dat ik geen klachten heb na 1e keer is dan niet vreemd? Ik hoorde echt erge herhalen over enorm veel pijn en jeuk, hier nada maar zie ook nog niks.

    Reageer
Reageer op: Wratten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief