Door zeep chlamydia?

Online ZorgZus
 • #1

  1 week geleden ben ik gepijpt zonder condoom. Achteraf vond ik dat zo vies toen had ik mijn penis echt heel grof schoongemaakt met zeep.
  3 dagen geleden heb ik sex gehad zonder condoom met een andere. Deze ging zelfs bloeden tijdens de seks. Heel me penis onder het bloed. Toen ging ik weer heel grof me penis schoonmaken met zeep.
  2 dagen terug heb ik een handjob gehad ook van een andere. Deze had volgens mij vieze handen dus heb ik mijn penis ook schoongemaakt met zeep.

  Over mezelf: Ik maak bijna nooit echt mijn penis zo grof schoon met zeep. Dus hij is dat helemaal niet gewend. Gisteren na het schoonmaken voelde ik dus prikkels. Vandaag wakker geworden met gele pus en gevoel van naalden plassen.

  Nu lees ik op internet dat je ook van zeep een plasbuisinfectie kan oplopen door de chemicaliƫn. Ik heb een test gedaan , en een anti biotica kuur. Ik wacht nu op de uitslag. Moet ik me zorgen maken dat het chlamydia is of niet? Want 1 van die dames vind ik echt leuk en wil haar niet besmet hebben.

  Reageer
  #2

  Daar kan niemand je antwoord op geven...

  Reageer
  #3

  Van zeep krijg je geen chlamydia. Hooguit een irritatie.

  Ik vind je verhaal overigens maar heel erg vreemd, want een arts schrijft normaal geen antibiotica voor zonder dat er een positieve uitslag van een test bekend is.

  Reageer
Reageer op: Door zeep chlamydia?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief