Onveilig Oraal sex en daarna veilig sex

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb afgesproken met een meid en ben alleen door haar gepijpt. Ze heeft niet diep gepijpt alleen mijn eikel in haar mond eigenlijk. Nu blijkt dat ze chlamdiya heeft of het in haar keel of alleen vagina zit is niet bekend.

  Ik heb daarna afgesproken met een andere meid. Deze heeft mij afgetrokken en daarna hebben we 2x veilig sex gehad met condoom. We hebben geen orale sex gehad. Alleen dus sex met condoom en aftrekken. Het kan wel zo zijn dat ze haar eigen clit heeft aangeraakt nadat ze mij heeft afgetrokken zonder condoom.

  Ik heb sinds 2 dagen nu branderig gevoel en slijm uit me penis. Heb ik de tweede dame nu besmet?

  Reageer
  #2

  Moeilijk te zeggen. Onmogelijk is het niet

  Reageer
  #3

  Ik zie u soms reageren onder soort gelijke berichten dat de kans klein is als er gebruik gemaakt was van een condoom.

  Ik heb de tweede dame niet gebeft, zij heeft mij niet gepijpt. Alleen mijn penis is aangeraakt met de hand en daar is een condoom goed overheen gedaan. Vervolgens seks gehad. Ik heb dus wel chlamydia alleen was die d.m.v. een condoom niet direct blootgesteld aan de vagina. Of is de lichtste aanraking van hand op penis , naar hand op clit al voldoende?

  Ik vraag met af of de kans klein , medium of groot is.

  Reageer
  #4

  Hand penis kan een infectie opleveren als er vaginaal vocht aan de hand zou zitten. Hoe groot de kans is kan ik niet zeggen.

  Reageer
  #5

  Chlamydia krijg je dan als die dame het in haar keel heeft en dan overbrengt op je penis maar je zegt je weet niet waar ze het heeft zou dat maar eens navragen en dan testen direct ook

  Reageer
Reageer op: Onveilig Oraal sex en daarna veilig sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief