Klachten aanhoudend of wisselend?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb 4 weken geleden onveilige sex gehad met iemand uit een risicogroep. Ik had toen gelijk al het idee dat ik klachten kreeg, en ben sindsdien lichtelijk panisch aan het worden.
    Ik heb af en aan een branderig gevoel (niet bij het plassen), maar dit verdwijnt ook steeds weer. Ik heb ook af en aan last van mijn onderbuik. Verder geen klachten, geen afscheiding, geen pijn bij het vrijen. Nu is mijn vraag: houden klachten normaal gesproken constant aan, of kunnen ze ook wisselend aanwezig zijn?
    Ik vraag me namelijk af of dit psychisch kan zijn en ik verkramp of dat zoiets de oorzaak kan zijn. Ik kan bijv ook helemaal niet meer slapen, maar als ik eenmaal heb geslapen (en ontspannen ben geweest) is er s ochtends niets meer aan de hand.
    Ik ben aan het wachten op de uitslag, maar ik word steeds panischer, vandaar mijn vraag.

    Reageer
    #2

    Het lijken zo toch eerder angst/spanning gerelateerde klachten. Maar je zult nog op de uitslag moeten wachten

    Reageer
    #3

    Dank voor uw antwoord, maar blijven klachten van brandend gevoel dan normaal aanhoudend aanwezig?

    Reageer
    #4

    Inderdaad

    Reageer
    #5

    Na dit antwoord is het brandende gevoel nog meer weg. Alleen af en toe nog vaag. Hoe verloopt dit normaal bij chlamydia? Kan het zijn dat je klachten hebt en dat die daarna ineens verdwijnen? Zonder behandeling? Dan heb ik zeg maar ongeveer 3-5 dagen klachten gehad en dan niet meer. Kan dat?

    Reageer
    #6

    Nee dat kan niet

    Reageer
Reageer op: Klachten aanhoudend of wisselend?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief