Symptomen?

 • #1

  Hoi,

   

  afgelopen dinsdag onveilig orale seks gehad met een andere man. Eigenlijk meteen ‘n dag erna ben ik wat vage tintelingen gaan voelen aan het einde van mijn plasbuis. Ook wat aandrang om te moeten plassen. Ik heb daarbij geen uitscheiding. Als ik bijv aan het werk ben, heb ik er geen last van. Maar zodra ik thuis ben en er wat last van heb voel ik het continue. Ook met slapen, als ik op mijn buik lig, voelt dan helemaal niet fijn voor mijn penis. Geen pijnlijk gevoel, maar flink ongemak.

  Zijn dit symptomen van Chlam?

  Reactie
  #2

  ik voel trouwens ook wat ongemakken tijdens het klaarkomen. Ook 1 dag ná dat ik oraal seks had gehad voelde het een beetje branderig toen ik klaar kwam.

  Reactie
  #3

  iemand?

  Reactie
  #4

  Zeer onwaarschijnlijk als je een dag later al klachten had. ik enk eerder aan een irritatie en angst/stress. je hebt er namelijk geen last van als je afgeleid bent maar alleen als je erop gaat letten

  Reactie
  #5

  Klinkt duidelijk.

  Heb je bij het hebben van chlamydia dan gewoon altijd klachten? Of kunnen deze weg ebben en later terug komen?

  Reactie
  #6

  Een chlamydia infectie kan door het lichaam zelf worden opgeruimd. Maar dan komen de klachten niet meer terug.

  Reactie
  #7

  Dat bedoel ik niet. Ik bedoel; heb je áltijd klachten als je chlamydia hebt? Dus je hebt klachten ongeacht wat je doet; sporten, zwemmen, tv kijken etc etc. Je voelt het altijd, je merkt het altijd en altijd afscheiding. Óf, ebt het wel eens weg en komt het dan weer terug (de klachten)?

  Reactie
  #8

  Als ze er zijn dan blijven ze ook

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ahaa oke, duidelijk.

  ik lees ook dat je bij Chlamydia last kunt hebben van afscheiding dat uit je plasbuis komt aan het topje van je eikel. Ik heb wél dat als ik in mijn penis knijp en naar boven masseer (noem het maar even zo) er wat vloeistof mee naar boven komt. Dit komt dan niét uit de plasbuis naar buiten. Mits ik harder knijp en het er echt uit masseer.

  Past dit bij chlamydia of is dit gewoon wat van slijmvlies af komt? Is het bij chlamydia zo dat er duidelijk echt vloeistof uit de penis naar buiten loopt?

  Reactie
  #10

  Bij chlamydia komt er in de regel afscheiding uit de urinebuis in de ochtend voordat je de eerste keer gaat plassen

  Reactie
  #11

  Jaaa, alleen nog steeds niet echt antwoord op mijn vraag😜.

  ‘Loopt’ dit uit de plasbuis of zie je dit pas als je in je penis knijpt waardoor het naar boven komt?

  Reactie
  #12

  Het komt er dan vanzelf uit in de regel

  Reactie
  #13

  ahaa oke. Bedankt voor je antwoord. Ik zit me dan echt continue gek te maken. Alleen als ik er echt in knijp komt er van ver wel eens vocht uit. Maar goed, binnen zit er ‘slijm’vlies of/en het kunnen urineresten zijn e.d.

  Vandaag had ik in de middag ook wel echt weer even last, het gevoel alsof er continue iets uit mijn plasbuis loopt wat dus niet het geval was. Eind middag en avond met sporten weer helemaal geen last van. Inderdaad waarschijnlijk een irritatie wat verergt als ik me er druk om maak.

  Reactie
Reageer op: Symptomen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief