Chlamydia

 • #1

  Drie dagen terug heb ik orale seks gehad met een andere man. Een paar uur later leek ik pijn te krijgen in mijn testikel. Ook lijk ik last te hebben aan mijn aars ondanks dat de andere persoon hier totaal niet in de buurt van geweest is. Op internet lees ik overal dat het minstens 10 dagen zou moeten duren eer je symptomen vertoond, dus ik vind het eigenaardig dat ik zo snel al last zou hebben. Zou het kunnen dat het gewoon tussen mijn twee oren zit? Ik ga zeker wachten tot de 10 dagen voorbij zijn om te kijken wat het dan geeft. Ik zou gewoon graag een fair antwoord hebben of mijn angst reëel is of niet, er naar laten kijken ga ik toch zeker doen.

  Reactie
  #2

  Jouw angst is zeker reëel. Hoewel het vertonen na symptomen na 3 dagen vrij snel is, is het niet onmogelijk. Het virus verspreidt zich in het lichaam waardoor het ook bij de anus kan komen. Iemand hoeft dus niet in de buurt van jouw anus te komen om daar klachten te veroorzaken betreft chlamydia. Het kan ook zeker dat jouw klachten verergert worden door stress en angst. Sterker nog, jouw lichaam kan daadwerkelijk ontstekingsverschijnselen vertonen door alleen de stress en angst om een soa te hebben. Probeer je te ontspannen, als je een soa hebt, heb je die. Behandeling is easy en je bent er zo van af. Helemaal geen probleem dus. Je bent er vroeg bij dus het gaat geen nadelige effecten hebben op jouw lichaam.

  De kans om een chlamydia effectie oraal over te dragen is trouwens ook redelijk klein. Tenzij de penis diep in jouw mond is gekomen, dan worden de kansen weer groter. Houdt het in de gaten en laat zsm een soa test uitvoeren bij de GGD.

  Reactie
  #3

  dat zijn geen soa klachten. Daar kun j zo snel geen last van hebben

  Reactie
  #4

  Dat het soa klachten zijn na een periode van 3 dagen is onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk Tandor.

  De soa-test gaat uitwijzen of je daadwerkelijk te maken hebt met een soa.

  Reactie
Reageer op: Chlamydia
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief