Chlamydia

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo, ik heb een vaste relatie maar ben al eens de fout in gegaan. Mijn lief heeft nu klachten dat lijken op chlamydia maar het kan ook iets anders zijn. Ik ben 1 maart vreemdgegaan en mijn lief heeft nu een week klachten. Klopt dit met de incubatietijd of maak ik me om niks zorgen?

  Reageer
  #2

  De incubatietijd klopt niet. Maar d.w.z. dat het geen chlamydia zou kunnen zijn. Doe dus een soa test. Alle twee

  Reageer
  #3

  Waarom zou het dan nog steeds chlamydia kunnen zijn?

  Reageer
  #4

  Omdat dat niet altijd meteen klachten hoeft te geven

  Reageer
  #5

  Hallo, ik heb ook klachten die lijken op Chlamydia. Ik kan heb steeds de drang om te plassen en het prikt soms tijdens het plassen. Gaan deze klachten over mocht het Chlamydia zijn? Of is het een blaasontsteking?

  Reageer
  #6

  Als je denkt een soa opgelopen te hebben, zou het dan niet verstandiger zijn om een soa test te laten doen? Daar blijf je dan toch niet mee rondlopen...

  Reageer
  #7

  Ben ik van plan maar zou het wel vanzelf over kunnen gaan?

  Reageer
  #8

  Het lichaam kan soms een infectie zelf opruimen, maar niet altijd. En dan treden er complicaties op

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik heb geen pijn meer tijdens het plassen, wacht nu op het resultaat van mijn test maar lijkt me nu toch klein sinds de klachten overgaan, niet?

  Reageer
  #10

  Eigenlijk moet degene testen die de klachten heeft

  Jouw lichaam kan de infectie hebben opgeruimd, maar dat wil niet zeggen dat je het niet eerst toch hebt doorgegeven

  Reageer
  #11

  Ik had de klachten. Had wat prikkend gevoel tijdens het plassen, mijn plasbuis zag wat rood en heb nu wel nog steeds het gevoel dat ik vaak moet plassen. Immers is nu het prikkend gevoel weg. Lijkt me sterk dat ik nu nog positief test? Heb de klachten nog maar 2 weken.

  Reageer
  #12

  Nee, je hoeft nu niet meer positief te testen als je lichaam de infectie heeft opgeruimd, maar dat wil niet zeggen dat je ze toch nog eerst hebt doorgegeven en dus toch een infectie hebt gehad

  Reageer
  #13

  En dat kan na 2 weken al opgeruimd zijn? Dacht dat dit maanden of zelfs jaren duurde. Ik ben wat bang in verband met de test dus was eigenlijk opgelucht dat de klachten overgingen.

  Reageer
  #14

  3 maanden duurt het gemiddeld. Dat past dan wel vanaf 1 maart...
  Maar nogmaals: Het is belangrijk dat degene met de klachten nu, een test laat doen

  Reageer
  #15

  Ik vraag me juist af, op deze site vind ik veel terug dat het lichaam de infectie zelf klaart maar op het internet staat dat dit een fabeltje is. Weet niet goed wat ik moet geloven. Maar ik ben getest in ieder geval maar wachten op de uitslag is zenuwslopend. Kan het ook zijn dat de klachten iets anders aanwijzen?

  Reageer
Reageer op: Chlamydia
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief