Chlamydia

 • #1

  Hoi,

  Sinds een jaar heb ik een vaste partner. +/- twee weken nadat wij voor het eerst seks hebben gehad kreeg ik klachten als tussentijds bloedverlies, contactbloedingen en bruine afscheiding. Direct een soatest besteld bij soapoli online: geen soa. Mijn vriend heeft ook een soatest gedaan bij de huisarts, hij mocht zelf een uitstrijkje maken van zijn plasbuis (is dit gebruikelijk?). Ook geen soa. Vervolgens heb ik ook een uitstrijkje laten maken bij de huisarts om te checken op het HPV virus. Ook dit had ik niet. Vervolgens ook nog bij de gynaecoloog geweest, deze heeft inwendig onderzoek gedaan en kon ook geen verklaring vinden voor mijn tussentijdse bloedverlies. Halfjaar later nogmaals onderzoek laten doen, gync kon nog steeds niets vinden. Sinds mijn relatie heb ik ook met enige regelmaat last van blaasontstekingen. Om deze reden is mijn urine ook naar het lab gestuurd, ook hier was niets te vinden. Tevens heb ik vorige week ook een uitgebreid bloedonderzoek laten doen, ook hier kwam niets uit. Is het mogelijk dat ik alsnog een chlamydia infectie heb? De klachten komen namelijk wel overeen als ik hierover op internet lees.. ik heb in het verleden eens een chlamydia infectie gehad, de enige klacht die ik toen had was overmatige, viesruikende afscheiding. Dat heb ik nu niet.

  Reactie
  #2

  Wat heb je voor een soa test gedaan?

  Reactie
  #3

  Een soa test die ik heb besteld bij soapoli online (zijn laboratorium testen)

  Reactie
  #4

  Maar voor welke soa's?

  Reactie
  #5

  Chlamydia en gonorroe. Mijn vriend heeft tevens ook een soa test gedaan bij de dokter (dmv een uitstrijkje van de plasbuis).

  Reactie
  #6

  Bespreek dan met de huisarts om toch ook andere soa's te testen

  Reactie
  #7

  Aan welke soa’s denk jij dan? Want volgens mijn huisarts zijn er geen andere soa’s die passen bij mijn klachten..

  Reactie
  #8

  Mycoplasma, trichomonas

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Chlamydia
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief