bultjes op schaamlippen

  • #1

    Hallo,

    Ik had een aantal weken geleden last van jeuk, schraalheid en wat bultjes bij vagina. Ben naar dokter geweest en zij zei dat het een candida infectie was (heeft het ook gezien). Echter, na behandeling is het nog niet weg en ik ben bang dat het iets anders is? Ik heb nagevraagd aan mijn ex vriend of hij recent nog getest is op SOA. Hij vertelde dat hij een maand geleden nog een test heeft gedaan en dat hij niets had. Mijn vorige vriend had ook niets zei hij, maar met hem heb ik ook al een aantal jaar geen contact.
    Ik ben echter nog wel bang dat ik iets anders heb dan candida, maar dan zal mijn huisarts toch niet zeggen dat het dat is? Kunnen die bultjes ook een kenmerk zijn voor candida? Ik weet het niet meer..

    Reageer
    #2

    De huisarts kan doorgaans goed zien of er iets ander aan de hand is. Een candida infectie kan hardnekkig zijn. Ga dus terug naar je huisarts.

    Reageer
    #3

    Ik ga ook terug naar de huisarts. Bel morgen voor een afspraak. Ik had nog wel één vraag: wanneer ik kijk naar de kenmerken van candida staan daar overal jeuk en roodheid schaamlippen bij. Dit komt overeen met mijn klachten. Alleen die bultjes zie ik nergens bij staan, en wel weer bij kenmerken van SOA. Maar kunnen die bultjes (soort blaasjes) ook wijzen op candida?

    Reageer
    #4

    Bultjes/blaasjes kunnen ook bij een candida infectie voor komen.
    Als de blaasjes bijvoorbeeld door en Herpes infectie zouden worden veroorzaakt, zou de huisarts dit wel herkennen.

    Reageer
    #5

    Oke dankjewel.

    Reageer
Reageer op: bultjes op schaamlippen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief