Na-effecten Chlamydia

Online ZorgZus
 • #1

  Overal lees ik over de klachten die je hebt bij chlamydia, hoe het behandeld wordt, maar niets over eventuele na-effecten van chlamydia.

  In begin oktober heb ik chlamydia opgelopen. Eerst een kuur van twee pillen gehad, wat niet voldoende hielp. Twee week later kwamen de klachten terug. Toen een kuur van twee pillen, zeven dagen lang. Dat leek te helpen, en na twee week leken de oorspronkelijk chlamydia klachten te zijn verdwenen.

  Recent (6 week later) heb ik mij voor de zekerheid op alles laten testen, zowel bloed als urine. Alles negatief. Mooi, maar eigenlijk sinds het verdwijnen van de chlamydia voelt het nog steeds anders dan normaal. Alsof mijn plasbuis gevoelig is. Het is niet hetzelfde als de chlamydia klachten.

  Omdat het toch wel even geduurd heeft voordat ik van chlamydia was genezen (zeker dikke twee maand), kan het zo zijn dat de slijmvliezen in mijn plasbuis beschadigd/aangetast zijn en moeten herstellen? Zijn er na-effecten bekend?

  Ik moet zeggen dat mij wel een beetje paranoia maakt... misschien weet ik niet meer hoe normaal voelt? Ben ik er teveel op gefocust? Ik weet het niet...

  Reageer
  #2

  Misschien focus je er idd te veel op. De klachten kunnen door de bekkenbodemspieren worden veroorzaakt

  Reageer
  #3

  Na-effecten op slijmvliezen/plasbuis zijn dus niet bekend? Een herstelfase langer dan de genoemde 2 tot 4 weken?

  Reageer
  #4

  Dat is niet waarschijnlijk

  Reageer
  #5

  Andere mogelijke oorzaken? Schimmelinfectie in de plasbuis vanwege tweemalig gebruik van antibiotica?

  Reageer
Reageer op: Na-effecten Chlamydia
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief