Genitale wrat

 • #1

  Doordat ik met een vreemde seks had gehad hen ik een soa test laten doen, bleek schoon te zijn, MAAR ik neem net even een kijkje beneden en zag dit naast mijn vagina. Voor hoever ik weet zat dit er voorheen zeker niet.

   

  Is dit een wrat? Moet ik mij toch zorgen maken dan een soa later is ontstaan en de huisarts aankomende week bellen. Als ik naar foto’s op het internet kijk komt het totaal niet overeen, helaas is iedereen wel anders

  Reactie
  #2

  Ik zou het zo niet kunnen zeggen. Het kan ook papel zijn. Ga voor de zekerheid even naar de huisarts

  Reactie
  #3

  Beste John,

  Ik had gelijk vanochtend gebeld en kon nog in de middag terecht. Heb nu een zalfje gekregen, maar ook de huisarts wist niet zeker of het nou n wrat of een stukje huid is. Ze neigde meer naar een wrat omdat het geen “flapje” huid is. Wel kan het nog steeds een irritatie zijn van mijn ontmaagding die niet heel soepel verliep (3 weken terug?) en ik ook droog ben gepakt. Ook kan het een reactie op een medicijn zijn geweest. Het blijft onbekend. Ze vond het ook op Huidweefsel lijken.

  Zal nog een “HD” foto plaatsen, mocht uw antwoord hetzelfde blijven, viel te proberen en mocht u denken het is toch dit, ook top! Moest namelijk de huisarts op de hoogte houden.

  *vraagje, het gene wat u zei dat het MISSCHIEN kon zijn verlichtte de stress wel, maar dit zijn voornamelijk flapjes, is dat met de nieuwe foto uit te sluiten...? Ja he...?

  Bedankt voor uw reactie!:)

  Reactie
  #4

  Ik zie daar zo geen genitale wrat in

  Reactie
  #5

  Nee? Want ik ben zelf anti opzoeken, maar omdat dit mij toch niet lekker zat dacht ik doe het even. Niets lijkt erop. Ieder lichaam verschild, dat wel, maar zie niet eens een klein linkje. En inderdaad lijkt het op weefsel. Even smeren dus, ze zei mocht het huid zijn KAN het door de creme ook verdwijnen dus even aankijken.

  Kreeg de creme ook uit onzekerheid mee. is er toevallig wel iets waar ik op kan letten? Wat wel een link geeft? Want ik hang ook de laatste tijd n flink aantal keer erboven om te kijken of het allemaal wel lekker gaat dus af en toe trek ik ook flink aan mijn huid. Ja dan blijft het geïrriteerd. Daarom heb ik af en toe ook wen branderig gevoel bij het plassen. Toen ik laatst alles met rust liet had ik nergens last van.

  Anyhow, ga het goed aanstippen! Mijn laatste vraag is dan wel, dat moet 3 dagen achter elkaar, twee dagen per dag. Welke momenten zijn handig? Neem aan voor het slapen gaan (na het douchen) en in de ochtend (na het douchen)?

  bedankt voor uw snelle reactie!!

  Reactie
  #6

  Ik zou het inderdaad na het douchen voor het slapen gaan doen en in de ochtend.
  Welk middel heb je gekregen?

  Reactie
  #7

  <p class="p1"><span class="s1">Gaan we dat doen! Zie de bijlage voor het middel! </span></p>
  <span class="s1">MOCHT het toch een wrat zijn, ik weet dat het door het middel kan verdwijnen (evt ook weer terug kan keren), maar dat ik besmettelijk blijf (heb nu ook gelijk gezien welke jongens mij gebruikte om seks en welke jongens mij hierdoor niet laten vallen, 6 zijn direct afgehaakt en maar 1 heeft het fatsoen om niet als “minder” te zien hierdoor en wil ook weten hoe het verder gaat als het aanslaat. Hij weet ook overal vanaf). Nu zei mijn moeder dat de besmettelijkheid kan afnemen of voor grotendeels kan verdwijnen (zij beweert het ook n keer gehad te hebben). Moet ik haar geloven of niet? Ik ben er sceptisch in en u heeft een medische achtergrond. Ben vergeten daar navraag naar te doen.</span>

  Reactie
  #8

  Als de wratten weg zijn, is de kans op besmetten echt minimaal hoor. Zorg dat je vaseline in huis hebt voordat je de zalf gaat gebruiken. Het is namelijk een behoorlijk agressieve zalf. Het gebied om het plekje goed insmeren met vaseline en echt ALLEEN maar het plekje aanstippen.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dank u wel voor dat antwoordt! Echt waar, kans op besmetting is er altijd, maar van de antwoorden op google dacht ik shit he...

  Las wel dat er genoeg mensen wel is een keer last van hebben gehad. Sommige ervaren geen wratten maar dragen de bacterie en sommige vertonen het wel en dragen de bacterie. Zag zelfs dat het later kan ontstaan ondanks je een vast partner voor ik weet niet hoeveel jaar hebt of tijdens/na een zwangerschap haha. Dus die dingen (niet de angstige dingen) en uw antwoordt hebben wel voor rust gezorgd! Dank u wel!

  Mocht ik verdere vragen hebben, bijv s avonds laat of in het weekend, kan ik dan gewoon hier nog wat in plaatsen?

  Reactie
  #10

  Je kunt hier altijd terecht met vragen. Het kan alleen wel eens even duren voordat er antwoord komt. Maar er komt altijd antwoord

  Reactie
  #11

  Ah top! Net aangestipt, dus mn schema voor het aantippen wordt wel wat vaag. Brandde wel even maar volgens mij is dat positief? Haha!

  Bedankt voor uw snelle reacties!!

  Reactie
  #12

  Het is agressief spul... dus ja je zult er wat last van gaan krijgen

  Reactie
  #13

  Ben ik weer haha! Heb het in totaal nu 5x aangestipt, mn moeder heeft dit gister gedaan omdat het bij mijzelf wat lastig was. Nu zei zij “stoppen! Dit is geen wrat!” Alleen is mij net opgevallen dat hij wel groter is geworden en dat het lijkt alsof ik andere stukjes verheven huid aan het krijgen ben.

  Ben nu een tikkeltje ten einde raad, dus heb nog een foto. Wat zegt u? Doorgaan of je moeder heeft inderdaad gelijk, stoppen? (Als het goed is dit een scherpe foto)

  bedankt!:)

  Reactie
  #14

  Ik schreef eerder al dat ik er geen gen. wrat in zie. Stop er maar mee.

  Reactie
  #15

  Oké! Is er evt nog wel een mogelijkheid om het weg te laten halen? Dit is gewoon voor mijzelf omdat het er nooit heeft gezeten en het waarschijnlijk een onzekerheid gaat worden.

  Dus, laatste opmerking, dan laat ik het er volledig bij: het is dus normaal dat dit na seks met iemand kan ontstaan? Zie het als n fibroompje?

  Alvast bedankt voor al uw reacties!

  Reactie
Reageer op: Genitale wrat
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief