SOA na blowjob prostituee rode,geirriteerde plasbuis (gedetailleerde foto's)

 • #1

  Hallo,

  Ik ben begin december 2019 gepijpt zonder condoom door een prostituee. Na een aantal dagen merkte ik dat het topje van mijn eikel roder was als normaal en dat aan beide kanten van de in/uitgang van de plasbuis het opgezwollen was. Af en toe heb ik ook last van een lichte kriebel in het topje van mijn eikel/plasbuis en ook af en toe een lichte kriebel/licht branderig gevoel bij het plassen.

  Na 5 weken(2e week januari) heb ik mij laten testen op chlamydia en gonorroe, beide negatief. Met dit resultaat naar de huisarts geweest en die had een anti schimmel creme/zalf voorgeschreven wat ik 2x per dag voor 14 dagen moest aanbrengen. Netjes aangehouden zonder resultaat.

  Tot mijn verbazing merkte ik laatst op dat er ook  hele dunne,waterige en lichte afscheiding uit mijn plasbuis komt. Kort daarna heb ik mijzelf laten testen op trichomonas, ook negatief. Ik ben echt ten einde raad. Ik heb symptomen die ik voor de blowjob nooit heb gehad en ben dus ook 100% overtuigd dat het hierdoor komt. Ik heb een aantal gedetailleerde foto's toegevoegd. Hopelijk dat jullie mij kunnen helpen. Alle hulp is zeer welkom!

   

  • https://imgur.com/Tgmuu1z
  • https://imgur.com/Jp3mbB5
  • https://imgur.com/JG8wX04
  • https://imgur.com/undefined
  • https://imgur.com/qyGo5V2
  • https://imgur.com/IBLKG2P
  • https://imgur.com/nem0aT5
  Reactie
  #2

  Ik denk dat het verstandig is om dan een verwijzing te vragen voor de uroloog voor wat verder onderzoek

  Reactie
  #3

  Ja lijkt me ook verstandig.

  Als je naar de foto's kijkt valt jou dan iets op?  Denk je dan toch aan een SOA of misschien een infectie van bijvoorbeeld de urinebuis?

  Reactie
  #4

  Ik kan er zo niet meteen een soa aan linken. Misschien een andere bacteriële infectie

  Reactie
  #5

  Je zou eens op mycoplasma en ureaplasma kunnen testen.

  ik heb dezelfde klachten al twee jaar. Alles negatief getest. ureaplasma niet getest tot nu toe.

   

   

  Reactie
  #6

  Vandaag wordt ik getest op mycoplasma idd.

  Zodra de uitslag bekend is laat ik het meteen weten

  Reactie
  #7

  Negatief resultaat op mycoplasma. Eigenlijk hoopte ik op een positief resultaat dan had ik me gericht kunnen laten  behandelen dmv een diagnose.

  Ben echt ten einde raad nu. Binnenkort nog maar een afspraak maken bij de huisarts en vragen om een doorverwijzing naar de uroloog. Loop nog steeds met klachten rond zoals een rood, licht opgezwollen uiteinde van de plasbuis en 1/2 druppels hele lichte doorschijnende uitscheiding.

   

   

  Reactie
  #8

  Ik herken het gevoel helemaal. Het is klote. Bij mij gaat het af en toe vrij goed, zelfs een maand weg geweest. Wat helpt bij om de klachten draaglijk te maken is om jojoba olie, calendulazalf (wanneer de klachten heviger zijn) of vaseline / parrafins combi. Het zorgt dr voor dat het niet zo droog is.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Bedankt voor je reactie! Ik heb zelf geen klachten van droogheid enkel alleen het licht branderige gevoel bij het plassen, rode en opgezwollen uiteinde vd plasbuis en de heldere, waterige afscheiding.

  Negatief getest op verschillende soa's. Ook mochten anti schimmel pillen/zalfjes  niet baten.

  Zelf denk ik dat ik een ontsteking heb van de urinebuis of een infectie heb namelijk overduidelijke smyptomen/klachten.

  Na het paasweekend heb ik een afspraak bij de huisarts eens kijken of hij me kan doorverwijzen naar de uroloog.  Ik hou jullie op de hoogte

  Reactie
  #10

  Top! Veel succes! Ik hoop dat je een oplossing vindt.

  ik heb hier eerder eens gelezen dat iemand met de antibiotica amoxillicine icm clavalaanzuur is genezen. Ik heb dit zelf nog niet geprobeerd overigens.

   

   

  Reactie
  #11

  Voordat ik antibiotica voorgeschreven krijg moet ik eerst een diagnose hebben. Ben er al maanden mee bezig. Verschillende anti schimmelpillen en zalfjes gebruikt en op verschillende soa's meerdere keren negatief getest. Ik denk nu zelf aan een ontstoken urinebuis of een infectie van de urinebuis. Het ziet er namelijk ook ontstoken uit.

  Aanstaande woensdag heb ik een afspraak bij de huisarts en zal dan verder zien wat eruit komt.

  Reactie
  #12

  Bij de huisarts geweest en opnieuw een soa test afgenomen dmv een 'staafje' die je plasbuis in gaat. Ik word nu getest op ongeveer 6 soa's inclusief urethra als ik het juist heb. Ook is er een urineonderzoek gedaan. Resultaat van de urine is al bekend, er is niets in gevonden. Tijdens de afname van de soa test zag ik duidelijk dat er afscheiding op het 'staafje' zat wat de dokter vervolgens in het buisje heeft gedaan. Dit geeft me enigszins goede hoop dat ze iets gaan vinden.

  Misschien morgen al krijg ik hier ook de uitslag van anders na het weekend is mij verteld. Ik houd jullie wederom op de hoogte.

   

  Reactie
  #13

  Weet je al meer?

  Reactie
  #14

  Ik heb hier ook al bijna anderhalf jaar last van met alle negatieve testen.

  bij mij was het na beschermde orale en vaginale seks met prostituee

   

  weet je al meer?

  Reactie
  #15

  Sorry voor mijn afwezigheid de afgelopen 10-tal dagen.  Ik had het ontzettend druk.

  Ik zal morgen een uitgebreide reactie posten!

  Reactie
Reageer op: SOA na blowjob prostituee rode,geirriteerde plasbuis (gedetailleerde foto's)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief